Hoţii au încercat să spargă un bar din comuna dâmboviţeană Poiana

Marţi noapte, în comuna dâmboviţeană Poiana, în jurul orei 03:00, trei indivizi mascaţi au încercat să spargă un bar din localitate, ce aparţine soţiei primarului din comună. Întreaga operaţiune a hoţilor a fost surprinsă de camerele de supraveghere.
În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă clar cum soseşte o maşină de culoare neagră, cu numere de înmatriculare străine. Din autoturism coboară trei bărbaţi mascaţi iar un al patrulea bărbat, şoferul rămâne la volan, pregătit să fugă. Cei trei indivizi mascaţi se chinuie să smulgă grilajul însă unul dintrei ei cade cu mânerul uşii.
Tot pe imagini se observă că indivizii nu se dau bătuţi şi încearcă să forţeze grilajul cu un obiect pe care-l aveau în maşină, cel mai probabil o rangă. În acest timp, pe stradă trecea o maşină, iar hoţii imediat s-au refugiat în maşină pentru a nu da de bănuit şi pleacă val vârtej.
Din informaţiile pe care le deţinem, în maşina care a trecut în acel moment pe stradă se afla un prieten al edilului care imediat l-a alertat, avertizându-l că cineva încearcă să spargă barul. Se pare că hoţii au mai încercat să jefuiască un alt bar din comună însă nu au reuşit şi au fugit. La câteva zeci de minute după ce hoţii au fugit, primarul din Poiana a postat imaginile pe Facebook, în încercarea de a fi identificaţi mai uşor suspecţii.
A fost alertată şi poliţia. În aceiaşi noapte, hoţii au spart un magazin din centrul comunei Lunguleţu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Un nou exerciţiu "Miercurea Alarmelor"

Miercuri, 4 martie 2020, în intervalul orar 10:00 – 11:00, vor fi acţionate echipamentele din cadrul sistemului de înştiinţare, avertizare şi alarmare în situaţii de protecţie civilă judeţean. Prin modul de acţionare a mijloacelor tehnice de alarmare există posibilitatea de a crea disconfort în spaţiul public, motiv pentru care asigurăm […]