Hoţii au dat atacul la Mănăstirea Viforâta, Mănăstirea Dealu şi Mănăstirea Nucet

La Mănăstirea Viforâta, la sfârşitul lunii septembrie, hoţii au furat suma de aproximativ 270.000 de milioane lei vechi.
La începutul lunii noiembrie, a fost prădată şi Mănăstirea Dealu. Hoţii cu cagule pe faţă, în toiul nopţii, au furat seiful, dar şi o sumă de bani, care nu era pusă în siguranţă. Hoţii, în timp ce se chinuiau în curtea mănăstirii să care seiful, au fost surprinşi de măicuţe. Din fericire, hoţii nu au ripostat şi au fugit, abandonând seiful.
La sfârşitul săptămânii trecute, şi Mănăstirea Nucet a fost prădată de hoţi. De aici, s-a furat suma de 3000 de lei. Poliţiştii sunt în plină cercetare, cercul de suspeţi este tot mai restrâns.
Se pare că mănăstirile nu au sistem de alarmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Protocol de colaborare "Sport pentru sănătate"

Casa de Asigurări de Sănătate şi Institutul Sportiv Român au semnat luni, 19 noiembrie 2018, protocolul de partene-riat „Sport pentru sănătate”, care vizează conceperea, dezvoltarea şi implementarea unor programe specializate privind incidenţa sportului în domeniul sănătăţii. „Recent am anunţat că CNAS intenţionează să treacă de la medicina omului bolnav la […]