Published On: mie, apr. 8th, 2020

Hotelul Ceres din Pucioasa nu va mai fi centru de carantină

Hotelul Ceres de la Pucioasa urma să devină spaţiu de carantină, acest lucru nu va mai avea loc. În schimb, Hotelul Ceres este pus la dispoziţia medicilor care vor îngriji bolnavi de COVID-19, pentru ca aceştia să nu meargă acasă, la familiile lor, după multele ore printre aceşti pacienţi, ci să fie cât mai izolaţi, astfel încât virusul să se răspândească deloc sau cât mai puţin. „Trăim vremuri infernale şi indiferent de cât de puternici suntem, spaima îşi face simţită prezenţa din ce în ce mai tare!Iar la noi în oraş ultimele două săptămâni au fost incredibile, cu tensiune crescândă, cu foarte multe întrebări fără răspuns şi cu scenarii care mai de care mai spectaculoase şi chiar macabre! Pentru mine şi colegii mei a fost o perioadă incredibilă, mai ales că înţelegeam din comentariile unor

locuitori ai oraşului faptul că se simţeau total neprotejaţi, în ciuda efortului nostru necontenit!
Nu vreau să va prezint aici zbaterea noastră, şi pe undeva mă bucură faptul că agitaţia noastră permanentă nu a fost resimţită, pentru că ar fi putut contamina toţi cetăţenii oraşului!
Vreau doar să vă spun că unul dintre subiectele ce a generat rumoare sau chiar teamă s-a încheiat!
Hotelul Ceres nu va mai fi spaţiu de carantină!!!
Hotelul Ceres va fi locul în care se vor caza medicii, cadrele medicale şi auxiliare ce deservesc spitalul nostru! Toţi cei ce se vor implica în combaterea Coronavirus în spitalul Orăşenesc Pucioasa vor avea un loc unde să se odihnească, pus la dispoziţie de Primăria Pucioasa, pentru a nu îşi expune familiile şi pentru a fi aproape de locul de muncă!
În curând dragilor, lupta pentru viaţă va (re)începe la Pucioasa! Dumnezeu să ne ajute!
Mulţumesc domnului prefect Aurelian Popa, doamnei Roşoiu Cerasela şi colegului meu, domnul consilier Tiberiu Popa, pentru că au fost lângă mine în toate demersurile legate de Hotelul Ceres!” – a transmis primarul oraşului Pucioasa, Constantin Ana.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>