HOTĂRÂRI ALE COMITETULUI DE URGENŢĂ AL FRF

Mihai ROŞOIU

În conformitate cu dispoziţiile art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de urgenţă compus din Răzvan BURLEANU – Preşedinte FRF, Gino iORGULESCU – Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian GOGA – Vicepreşedinte FRF, hotărăşte:
” Aprobă Referatul Direcţiei Competiţii a FRF cu privire la aplicarea criteriilor de departajare a echipelor situate pe locul al doilea în mini-grupele de baraj pentru promovarea în Liga 3 aprobate în şedinţa Comitetului Executiv al FRF din 25 iunie 2020 şi pentru cluburile situate pe locul al treilea în respectivele mini-grupe.
” Aprobă ca locul vacant apărut ca urmare a retragerii echipei ACS Voinţa Budeasa să fie ocupat de echipa ACS FC Someşul Dej, aceasta urmând a participa în Liga 3, ediţia 2020/2021, conform Referatului Departamentului Competiţii al FRF.
” Aprobă, având în vedere avizul Departa- mentului Juridic al FRF, cesionarea activităţii sportive şi a dreptului de participare în competiţiile fotbalistice organizate de Federaţia Română de Fotbal, de la Asociaţia Club de Fotbal Metalurgistul Cugir 1939 către Club Sportiv Orăşenesc Cugir .
” Aprobă afilierea provizorie a cluburilor menţionate în Referatul Departamentului Juridic al FRF la care se adaugă clubul ACS FC Someşul Dej în conformitate cu punctul 2 de mai sus.
” Aprobă dezafilierea provizorie a cluburilor menţionate în Referatul Departamentului Juridic al FRF la care se adaugă clubul ACS Voinţa Budeasa.
” Aprobă costurile aferente testării RT-PCR pentru arbitrii şi delegaţii de joc ai FRF până la data de 31.12.2020.
” Aprobă lista de observatori de arbitri pentru Liga a 2-a, sezonul 2020/2021.
” Aprobă lista de observatori de arbitri pentru Liga a 3-a, sezonul 2020/2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Delir şi nebunie în perioada interbelică (XLI) De la Rudolf Valentino la Adolf Hitler

de Gilbert Guilleminault, coordonator_ în Plymouth, în Boston, în toate marile oraşe din Massachusetts, aflate în apropiere cu South-Bain-tree, poliţia intră în acţiune. în numele firmei Slatter şi Morrill, celebra agenţie particulară de poliţie Pinkerton participă la anchetă. imediat, detectivii fac o descoperire de o importanţă capitală: atacul în timpul […]