Published On: joi, ian. 25th, 2018

HONCIU ŞI ISPAS AU SEMNAT CU DUNĂREA CĂLĂRAŞI

nichiduta.ro

Căpitanul Chindiei a minţit. În faţa presei, a colegilor, a antrenorilor şi a conducătorilor Chindiei Târgovişte. Întrebat în două rânduri dacă nu a semnat deja cu Dunărea Călăraşi, decarul roş albaştrilor a negat cu vehemenţă această variantă. La 24 de ore de la declaraţiile acestuia, în mass media locală au apărut documentele care atestă trecerea celor doi la Dunărea Călăraşi începând din sezonul viitor. Varianta negate de Honciu fusese dezvăluită de preşedintele Ghergu, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată la începutul acestei săptămâni: „Din informaţiile pe care le am, atât Honciu cât şi Ispas au semnat cu Dunărea, dar deocamdată nu am suficiente informaţii. O să mă interesez şi o să vă spun dacă e corect ceea ce bănuiesc eu.
Ceea ce s-a întmplat cu cei doi jucători nu mi se pare tocmai corect din mai multe puncte de vedere. Primul ar fi acela că nu au acceptat niciun fel de dialog cu noi pentru prelungirea înţelegerilor, informându-ne din start că vor să plece la Călăraşi.
Totul a început după ce Ana Maria Prodan, impresarul lor, a venit cu mai multe oferte dinspre Călăraşi spre jucătorii nostri. Unii au acceptat, cum sunt cazurile Honciu şi Ispas, iar alţii au refuzat, respectiv Martac şi Cristi Cherchez.”
De cealaltă parte, Honciu a invocat oferta foarte bună pe care a primit-o prin intermediul agentului său de la Dunărea Călăraşi: „Am o ofertă foarte bună. Dacă s-ar putea, mi-ar plăcea să plec imediat la Călăraşi. Dacă nu se poate, rămân aici, îmi respect obligaţiile contractuale şi din vară mă prezint acolo”, a precizat căpitanul divizionarei B dâmboviţene.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro