Published On: mie, feb. 19th, 2020

Haine şi parfumuri contrafăcute, confiscate de jandarmi

nichiduta.ro

Parfumuri, geci şi maşini de tuns confiscate de jandarmii dâmboviţeni pe o stradă din municipiul Târgovişte.O patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pentru

prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a depistat pe bulevardul Tudor Vladimirescu patru persoane care abordau trecătorii pentru a le oferi spre vânzare produse la preţuri modice.
În urma verificărilor efectuate asupra

tinerilor cu vârsta cuprinsă între 19 şi 30 de ani au fost găsite 19 parfumuri contrafăcute, 6 geci şi 3 maşini de tuns.
Marfa a fost ridicată, pe bază de proces-verbal în vederea confiscării şiau fost aplicate 4 amenzi în valoare totală de 2.000 lei, pentru vânzarea ambulantă a oricăror mărfuri în alte locuri decât cele autorizate de primării, consilii judeţene sau prefecturi.Pentru un plus de siguranţă, recomandăm cetăţenilor să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică dacă sunt abordaţi de necunoscuţi care le oferă spre vânzare diverse produse şi să nu încurajeze astfel de fapte.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro