Published On: lun, sept. 11th, 2017

Graţie golului înscris de Liviu Mihai în minutul 3, CHINDIA VISEAZĂ DIN NOU

nichiduta.ro

Stadion: Eugen Popescu. Spectatori: 1200
A marcat: L. Mihai (min. 3)
Chindia: Popescu – Ciobotariu, Vătavu, Ispas, Mar-
tac – Nisipeanu (66 C. Matei), L. Mihai, Pencea,
Dumitraşcu (73 C. Stoica) – Neicuţescu, Bâtfoi (82
Grigore). Antrenor: Nicu Croitoru.
Ripensia: Rădulescu – Vlădia (73 Bobină), Hecsko,
Apro, Toma – Dumiter, Zaluschi, Stoi, Ungureanu –
Mediop, Golda (60 Matiş). Antrenor: Remus Steop.
Chindia a împuşcat doi iepuri dintr-o lovitură în duelul de sâmbătă, cu Ripensia Timişoara. Elevii lui Nicu Croitoru au rămas în cursa pentru promovare şi au ţinut pe loc una dintre surprizele acestui debut de sezon. În plus, jucătorii Târgoviştei i-a salvat şi locul lui Nicu Croitoru, care nu mai părea atât de sigur de viitorul său pe banca Chindiei după câteva rezultate contradictorii în acest debut de campionat. Golul marcat de Liviu Mihai în minutul 3 al jocului de pe stadionul Eugen Popescu a fost sufficient pentru ca dâmboviţenii să ia cele trei puncte esenţiale şi să facă uitată înfrângerea neaşteptată de la Oradea.
Fără să se poată baza pe cei mai prolifici jucători ai săi din acest sezon, Cherchez şi Honciu, roş-albaştrii au rezistat forcingului de final şi au rămas cu poarta intactă, reuşind totodată să echilibreze şi mai mult lupta pentru promovare în liga secundă.

eJobs

About the Author

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Alex spune:

    Probabil că antrenorul Croitoru este principalul artizan al actualei Chindia din Târgoviște. Lipsa unei infuzii de capital care sa permită aducerea unor jucători care să completeze un lot destul de subțire, este principala cauză a celor doua rezultate (cu UTA si Oradea) care au dezamăgit. O eventuala demitere a profesorului Croitoru ar fi un mare pas înapoi care s-ar resimți imediat, ar semăna cu demiterea din anii ’90 a lui Silviu Dumitrescu, antrenor „recuperat” de FC Argeș, echipă care a ajuns sa joace in Cupa UEFA tocmai cu jucătorii Chindiei dar și cu un antrenor demis de aceiași echipă. Ce au urmat, se cunoaște.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro