Published On: joi, apr. 4th, 2019

Grafic de lucrări devansat la reabilitarea şi extinderea Creşei nr. 13

nichiduta.ro

După aproximativ o lună de la deschiderea şantierului, executantul proiectului de reabilitare şi extindere a Creşei nr. 13 a prezentat beneficiarului -Primăria Târgovişte, o primă situaţie, pentru lucrări a căror valoare depăşeşte 400000 de lei. Faptul că se lucrează repede şi bine a fost confirmat şi de primarul Cristian Stan, cu prilejul vizitei în teren din această dimineaţă. Acesta a precizat că situaţia de lucrări acoperă cam 8% din proiect dar, în realitate, stadiul fizic de realizare este cuprins între 12-15%. Se lucrează la fundaţia corpului nou de clădire, care va depăşi ca dimensiuni imobilul existent, fiind şanse mari ca, în condiţiile menţinerii ritmului de lucru, proiectul să fie încheiet mai devreme decât este prevăzut prin contract.
Proiectul are o valoare de şapte milioane de lei şi este finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, un program apreciat de primarul Cristian Stan drept extrem de util şi care a permis realitarea a 32 de contracte în beneficiul Municipiului Târgovişte, începând din 2017 şi până la această dată.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro