Published On: mar, mai 14th, 2019

Grădiniţă nouă la Tătărani

Cea mai importantă investiţie pe care o putem face, este în copiii noştri pentru că ei reprezintă viitorul, iar investiţiile în educaţie se reflectă în mod direct asupra dezvoltării comunităţii.
Acest lucru a fost confirmat şi de administraţia locală de la Tătărani, condusă de edilul Constantin Pătru. Duminică, la Tătărani a fost inugurată o grădiniţă nouă la standarde europene. De la eveniment nu au lipsit invitaţii, fostul ministrul al Fondurilor Europe, Rovana Plumb, preşedinte PSD Dâmboviţa şi candidat la europarlamentare, conducerea CJ Dâmboviţa, deputaţii Corneliu Ştefan şi Carmen Holban, senatorul Titus Corlăţean, conducerea Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa, consilieri judeţeni, primarii de pe Valea Dâmboviţei dar şi din alte localităţi dâmboviţene, secretarul de stat Laurenţiu Neculaescu, vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Radu Popa, secretarul executiv al PSD Dâmboviţa, Sebastian Marin, Andrei Plumb, coordonatorul campaniei electorale PSD Dâmboviţa şi alţi invitaţi.
Investiţia a fost finanţată prin AFIR şi a avut o valoare de 155.000 de euro. O unitate de învăţământ modernă, cu toate condiţiile necesare desfăşurării unui act educaţional de calitate. Copiii vor putea învăţa şi se vor juca într-o grădiniţă dotată la standarde europene, cu clase moderne, grupuri sanitare, sală de mese, sală de sport, cabinet medical şi loc de joacă, toate potrivite nivelului lor de vârstă.
Din program, nu au lipsit momentele artistice oferite de prichinde.
Au fost transmise şi mesaje din partea primarului Constantin Pătru şi a invitaţilor.
La Tătărani, comunitatea se va bucura în curând şi de un dispensar modern, dar şi alte investiţii majore.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>