Published On: lun, dec. 16th, 2013

GRĂDINIŢA 15 PREGĂTEŞTE CADOURI PENTRU COPIII DE LA „CASA SOARELUI”

nichiduta.ro

gradinitaCopiii, îndrumaţi de educatoare şi ajutaţi de părinţi sau bunici, au confecţionat podoabe şi decoraţiuni pentru sărbătorile de iarnă, pe care le-au pus în vânzare în cadrul unui târg, cu scopul de a strânge bani pentru cei sărmani.
Iniţiativa a aparţinut educatoarei Larisa Enache, care s-a gândit să aducă bucurie copiilor din Complexul de Servicii Sociale „Casa Soarelui” din Târgovişte. Ideea a găsit susţinere din partea conducerii grădiniţei. „Am făcut această acţiune în ideea de a bucura şi alţi copii care nu au posibilitatea să aibă un Crăciun fericit. A fost o noutate pentru noi, dar activitatea a avut succes. Părinţii ne-au fost alături, dovadă că podoabele s-au cumpărat foarte repede. Vom folosi banii strânşi pentru a cumpăra cadouri copiilor din complexul Casa Soarelui”, a precizat Monica Antohe, directorul Grădiniţei Nr. 15 din Târgovişte.
Cei mici au fost deosebit de entuziasmaţi pentru târgul astfel organizat. Părinţii şi rudele care au vizitat târgul s-au arătat încântaţi de rezultate şi au sprijinit, după posibilităţi, acţiunea, oferind diverse sume de bani în schimbul produselor expuse.
Târgul a reprezentat un început atât pentru copii, cât şi pentru grădiniţă, unde acţiunile umanitare vor continua. „Nu ne vom opri aici. Avem un parteneri-at cu Şcoala Specială din Târgovişte, unde vom merge, de asemenea, cu daruri pentru copii”, a adăugat directorul grădiniţei.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro