Gospodărie cuprinsă de flăcări în comuna Moţăieni

Prin apel 112, pompierii de la Detaşamentul Pucioasa au fost alertaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească din localitatea Moţăieni. Pompierii s-au deplasat cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Sosiţi la locul evenimentului, au constatat că arde generalizat anexa gospodărească pe o suprafaţă de cca. 100 mp. Flăcările au afectat o mică parte şi din acoperişul unei case din apropriere, dar intervenţia rapidă a pompierilor a oprit extinderea flăcărilor la restul construcţiei şi la o altă casă din vecinătate.
Pe timpul operaţiunilor de stingere, pompierii au identificat o butelie care ardea. Aceasta a fost stinsă şi evacuată îmediat din spaţiul incendiat. Au ars acoperişul anexei în totalitate, elemente de mobilier, materiale textile şi aparate electrocasnice din interiorul construcţiei.
Din primele cercetări se pare că incendiul s-a produs din cauza unui coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Foarte mulţi copii infectaţi cu COVID-19, ajung la spital

Tot mai mulţi copii infectaţi cu COVID-19, ajung la spital, medicii avertizează că valul al treilea al pandemiei de coronavirus îi face vulnerabili pe copii. Şi mai grav este însă faptul că, printre aceştia, există şi copii intubaţi. Medicii atrag atenţia că micuţii pot avea parte de o afectare pulmonară […]