Published On: mar, iul. 25th, 2017

Glorica Corneşti se reuneşte astăzi Pe 9 august va juca în Cupă cu Urban sau FC Aninoasa

nichiduta.ro

In sezonul trecut, Gloria Corneşti s-a clasat pe locul 2, după Dentaş Tărtăşeşti (care s-a lăsat).
Echipa finanţată de Nelu Radu şi Victor Ghergoiu a câştigat Cupa României, faza judeţeană, după 7-4, cu Voinţa Colibaşi, într-un meci disputat la Şotânga, pe stadionul Ghiorghi Zotic.
Trupa din Corneşti a avut cel mai bun atac, marcând 159 de goluri. Atacantul Marian Matei a ieşit golgheterul campionatului, cu 47 de reuşite.
Astăzi, Gloria se va reuni la baza proprie din Corneşti. Deocamdată, capitolele plecări şi veniri sunt imaculate. Nici un jucător nu şi-a exprimat dorinţa de a pleca. Până acum nu a venit nici un jucător, dar e clar că în distribuţia Gloriei vor fi noutăţi.
In ediţia trecută de campionat au jucat pentru Gloria nu mai puţin de şapte jucători veniti de la FCM Târgovişte: Oprea, Mândru, Lungeanu, V. Enescu, Dragnea, Daia, I. Neagu. Ultimii doi au plecat la începutul returului.
Pe 9 august, Gloria Corneşti va evolua în Cupa României. Este posibil să pice cu Urban Titu sau FC Aninoasa. Pe ultima a învins-o în semifinale, la Aninoasa, cu 2-0, când avea titulatura echipei satelit, dar la care au evoluat mai mulţi jucători de la echipa mare.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro