Gloria Finta Se vrea o echipă puternică şi competitivă

A.l.

sportGloria Corneşti s-a retras din toate competiţiile în anul 2013 după ce câştigase meciul de baraj, de la Strejnic, 1-0(C. Calofir 54) cu FC Chitila.
Se vorbeşte tot mai des de revenirea în fotbalului dâmboviţean a echipei din Corneşti. Se vorbeşte tot mai accentuat de o colaborare între Victor Ghergoiu antrenorul-patron de la Gloria Gaz Metan Finta şi Nelu Radu finanţatorul Gloriei Corneşti. Ultimul se află în vacanţă în Italia se va reveni la domiciliu la sfârşitul acestei săptămâni.
Nelu Radu va fi partener e proiect.
În cazul în care se va parafa înţelegerea se va face o nouă echipă care se va numi Gloria Finta. Eventual se va mai adauga un nume. Această echipă va evolua în Liga a 4-a dâmboviţeană şi va disputa meciurile de acasă la Corneşti. Nelu Radu va fi partener de proiect dar se spune că va avea un rol determinant la echipa, venind cu o finanţare destul de consistentă.
La Gloria Finta vor evolua mai mulţi jucători care au trecut pe la Corneşti. Deja Stan, Fl. Nicolae, Manole, Marian Matei au pus urmărul şi şi-au adus o contribuţie majoră la promovarea echipei Gloria Gaz Metan Finta în Liga a 4-a.
Şanse mici pentru Stego de a lua prelua echipa.
Fostul antrenor-preşedinte de la Gaz Metan Finta, Mihai „Stego” Constantin luptă din răsputeri să păstreze echipa la Finta. Are şanse mici de reuşită. N-apare pe nicăieri în acte. Sigurele persoane care figurează în actele echipei este Victor Ghergoiu şi soţia acestuia, Gică, care îndeplineşte funcţia de preşedinte. „Mihai Stego Constantin mi-a făcut multe belele. A încercat, în special în retur, să-mi pună beţe-n roate. El a avut echipe pe mâna şi a retras-o din campionat. Vrea să preia şi să conducă o echipă care nu este a lui. Susţine prostia că Gloria Finta e satelitul lui Gaz Metan care nu mai există de doi ani şi jumătate” ne-a spus Victor Ghergoiu.
S-a bazat pe forţa colectivă şi valoarea individuală
Trupa lui Victor Ghergoiu a făcut o figură frumoasă în ediţia trecută de campionat când a realizat promovarea. Sa bazat pe forţa colectivului dar şi pe valoarea individuală a lui: Manole, A. Constantin, Marian Matei, Irinel Manea, S. Mihai, Cârnuţă, Lungu…
A avut la dispoziţie următorul lot de jucători: Creţu, Fl. Nicolae, Herea, Lungu, A. Constantin, Enache, I. Manea, S. Mihai, Cârnuţă, Rădulescu, M. Matei, Manole, Berbec, Vasile.
O altă faţă şi un alt suflu
Ieri, jucători de la Gloria Finta sau reunit la Păstarnacu (între Finta şi Corneşti). S-au făcut o analiză a sezonului trecut, s-a discutat despre plusuri dar şi despre minusuri, despre viitor. Majoritatea jucătorilor vor să continue alături de Victor Ghergoiu.
Începând de astăzi Victor Gheorgoiu se va ocupa de terenul de la Corneşti. Va trimite acolo o echipă pentru a tunde, uda, tăvălugi, pentru a cosmetiza ca să arate bine în timpul campionatului. Vor începe şi meciuri amicale, iar lotul va fi împrospătat cu câţiva jucători.
La sfârşitul acestei săptămâni se va reîntoarce din Italia şi Nelu Radu. Împreuna cu Victor Ghergoiu vor pune multe lucruri la punct. Se vrea ca la Corneşti să apară o nouă echipă care să fie puternică şi competitivă. Nelu Radu şi Victor Ghergoiu vor să-i dea echipei o altă faţă şi un alt suflu, echipa care să creeze necazuri şi marilor favorite.
E frumos să-ţi aminteşti!
În sezonul 2012-2013 termină campionatul pe locul întâi cu 81p şi susţinea meciul de baraj, la Stejnic (lângă Ploieşti) cu FC Chitila de care trecea cu 1-0(C. Calofir 54). În acea confruntare pentru Gloria au evoluat: Bica -Ştefan, Oprea, Gae, Stan(46 – Manole) -Crăvcescu, Olteanu, Linderberg (46 – N. Radu), C. Calofir – Marian Matei (77 -Bărcănescu), Mirel Matei. Rezerve neutilizate: Mihai Matei-Movilă, Caramalău. Antrenori: Nelu Radu, Daniel Movilă. Au arbitrat: Adrian Ilieş – Cristi Nica (ambii din Ploieşti), Ciprian Geambazu (Buşteni). Observatori FRF: Viorel Sandu, Marian Bucurescu (ambii din Bucureşti).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Meci amical Flacăra Moreni — Voinţa Crevedia 3-1(1-1) Mai mult tupeu după pauză

Pentru Flacăra au marcat: A. Negrea, Cârnaru, Isac(autogol). Meciul s-a disputat pe stadionul Flacăra. Pregătind meciul din Cupa României, de miercuri, 15 iulie, de la Moreni, cu FCM Târgovişte, Flacăra a disputat un prim amical. Adversară a fost Voinţa Crevedia care în ediţia 2015-2016 va evolua în Liga a 4-a […]