Published On: mar, iul. 9th, 2013

Gloria Corneşti Şi-a făcut actele pentru Liga a 3-a

nichiduta.ro

sportDupă ce a învins în meciul de baraj pe F.C. Chitila (campioana Bucureştiului) cu 1-0 (Calofir, min. 54), Gloria Corneşti a promovat în Liga a 3-a. Dar pentru a evolua în acest eşalon, era nevoie de un dosar cu multe foi şi multe aprobări.
De acest lucru s-a ocupat antrenorul Daniel Movilă, care la începutul săptămânii a făcut un adevărat tur de forţă şi, în două zile, a depus dosarul la Casa Fotbalului din Bucureşti.
Pe 15 iulie, jucătorii Gloriei Corneşti se vor reuni la baza proprie pentru a relua antrenamentele pentru abordarea sezonului 2013-2014. Echipa din Corneşti, sub titulatura de Gloria Iris, a mai realizat o promovare în Divizia C, în anul 1995, când a învins, cu 3-0 (la Crevedia) şi 3-1 (în deplasare), pe A.S. Costeşti (campioana judeţului Argeş). Atunci de echipă se ocupa Gheorghe Chivu, iar antrenor a fost Petrică Butufei. în timpul campionatului, până aproape de final, echipa a fost antrenată de Petre Dragomir şi Dodu Bărbules-cu.
în stagiunea recent încheiată, pentru Gloria Corneşti au evoluat: Bica, Mihai Matei – Picior, Ştefan, Oprea, Gae, Stan, Cravcescu, Lindemberg, Olteanu, Calofir, Bărcănescu, Fl. Nicolae, Calofir, N. Radu, Mirel Matei, Movilă, Marian Matei, Caramalău.
în Liga a 3-a se va merge pe scheletul acestei echipe, dar se vor aduce încă 3-4 jucători.
Gloria Corneşti va relua antrenamentele pe 15 iulie.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro