Published On: joi, mart. 7th, 2013

Gloria Corneşti Şanse mari să dispute barajui

nichiduta.ro

sportSâmbătă se reia campionatul în Liga a 4-a cu prima etapă a returului, a 18-a a campionatului. După disputarea primei părţi a campionatului, lider autoritar este Gloria Corneşti (1, cu 42 p). Echipa lui Nelu Radu este la nouă puncte diferenţă faţă de urmăritoarele, Flacăra Moreni (2, cu 33 p) şi C.S. Conţeşti (3, cu 33 p), şi joacă cu acestea pe teren propriu. în etapa de Cupa României, disputată duminică, 3 martie, Gloria Corneşti (deţinătoarea en-titre a Cupei, faza judeţeană) a învins-o, cu 15-0, pe Conpet Cătunu (categoria Onoare). Au marcat: Cravcescu (3), Mirel Matei (2), Ştefan (2), Manole, Fl. Nicolae, Gae, Olteanu, Movilă (3), Stan. Mijlocaşul Calofir a ratat un penalty. Golgheterul Marian Matei (18 goluri) a jucat doar 15 minute. Fiind accidentat, a fost înlocuit cu Daniel Movilă. Alin Olteanu a marcat un gol şi a dat cinci pase de gol.
în această confruntare au debutat în echipa lui Nelu Radu jucătorii: Mirel Matei (atacant, C.S. Ştefăneşti), Florentin Nicolae (fundaş, PAS Pucioasa), Mihai Matei (portar, A.S. Periş – Ilfov).
în prima etapă a sezonului de primăvară, Gloria Corneşti joacă, acasă, cu PAS Pucioasa (locul 6, cu 26 p). în tur, pe dealul Patrana, pe stadionul Dumitru Tică Popescu, a câştigat Gloria, cu 4-0. Au marcat Calofir – 3 şi Cravcescu. La scorul de 3-0, în minutul 42, a fost eliminat mijlocaşul Olteanu.
Se consideră că, dacă Gloria Corneşti câştigă meciul din etapa a 2-a a returului, campionatul se cam termină. Gloria Corneşti (antrenori Nelu Radu şi Daniel Movilă) are toate şansele să reprezinte Dâmboviţa în barajul de promovare în Liga a 3-a.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro