Published On: mar, Iul 11th, 2017

Giai Becali, despre dâmboviţeanul Andrei Vlad: „L-am luat pe Messi al portarilor”

Mai mult, Gigi Becali îl compară pe Vlad cu un „Messi al portarilor” şi i-a pus acestuia o clauză de reziliere fabuloasă: 30 de milioane de euro.
„Clauza de reziliere a lui Andrei Vlad este de 30 de milioane de euro. Nu este un portar bun, ci este ca un Messi al portarilor, este un fenomen, va fi cel mai bun din lume. A semnat un contract pe un an de juniorat plus alţi cinci.
Va fi soluţia U21 pentru următorii cinci ani. De acum nu mai avem nevoie de jucători U21, va juca în locul lui Niţă. Şi îi vom putea folosi pe ceilalţi zece din teren”, a spus Becali la TV Digi Sport, citat de
gsp.ro.
Andrei Vlad va avea adversari puternici în poarta roş-albaştrilor. Se va lupta cu Niţă (30 de ani), Stăncioiu (36 de ani) şi Toma Niga (19 ani).
FCSB s-a despărţit în această vară de un alt portar tânăr, e vorba despre lonuţ Poiană (19 ani), care a fost coleg cu Vlad la naţionala de tineret.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>