GEST SUPERB AL LUI EMIL SĂNDOI

Mihai ROŞOIU

Emil Săndoi (55 de ani), antrenorul Chindiei Târgovişte, a comentat egalul echipei sale cu Academica Clinceni, scor 0-0.
„Eu zic că jocul de astăzi a avut un ritm destul de bun, ambele echipe s-au implicat. Şi noi am avut perioade mai bune cu ocazii de gol, şi Clinceni a avut. Până la urmă, chiar dacă am ratat o lovitură de la 11 metri şi a fost un moment cheie al meciului, pentru că am avut o cădere după, cred că este un rezultat echilibrat.
Pe alocuri am făcut unele greşeli individuale. Ne-a convenit când Florea a înscris cu Dinamo şi am câştigat cu 1-0. Se întâmplă să ratezi. Asta este, o să marcheze data viitoare”, a declarat Săndoi la TV Telekom Sport.
Antrenorul echipei dâmboviţene a fost depistat pozitiv cu COVID-19 la finalul lunii august şi a fost nevoit să stea departe de echipă timp de aproape două săptămâni. Partida de astăzi a marcat revenirea lui Săndoi pe bancă.
„Am trecut printr-o perioadă dificilă. E normal să îţi faci şi anumite probleme, văzând ce se întâmplă pe tot globul ai o senzaţie de teamă. Dar nu am avut niciun fel de problemă, sper să nu am nici în continuare. Chiar aş vrea să donez sânge pentru plasmă, poate ajută pe cineva. O să vorbesc şi cu jucătorii, poate găsim vreo zi ăsă mergem să donămâ la început de săptămână, ca să îşi poată reveni până la final. Dacă ajută pe cineva, de ce să nu o facem?”, a spus antrenorul.
Nici nu ştiu unde am putea să jucăm. Probabil vom găsi o soluţie. Dar noi oricum nu evoluăm acasă, toate meciurile sunt pe teren neutru. Ar fi culmea ca acum să fim obligaţi să schimbăm şi să jucăm în altă parte. Nu suntem o echipă mare a campionatului şi orice detaliu ar putea conta în economia jocurilor. Îmi doresc să jucăm în continuare la Ploieşti, Emil Săndoi, antrenor Chindia Târgovişte, despre mutarea de pe stadionul „Ilie Oană”.
În mare parte, cam acesta va fi lotul nostru. Mai avem unele posturi descoperite, mai avem mult de lucrat la omogenitate, pentru că am avut şi astăzi destul de mulţi jucători noi în primul „11”. Vom încerca în perioada imediat următoare să lucrăm cât mai mult la capitolul ăsta. Cred că suntem echilibraţi acum, avem o echipă destul de tânără, Emil Săndoi, antrenor Chindia Târgovişte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

NICIUN JUCĂTOR AL CHINDIEI ÎN ECHIPA ETAPEI A III-A

PORTAROctavian Vâlceanu (Academica Clinceni / 23 de ani) – A apărat un penalty şi a avut alte câteva intervenţii bune. Este un portar de perspectivă, căruia Ilie Poenaru ia dat multă încredere.FUNDAŞIRachid Bouhenna (Sepsi OSK / 29 de ani) – A arătat atitudine de căpitan! Şi-a mobilizat excelent colegii, făcându-i […]