Gerul va lovi şi judeţul Dâmboviţa

0 0

Potrivit meteorologilor, vremea se va răci din 15 ianuarie în toată România, iar până în data de 20 ianuarie vor fi episoade de ger. Astfel, vom avea parte de temperaturi de extrem de joase, de minus 12-14 grade, potrivit meteorologilor, transmite ANM. Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat luni, 11 ianuarie, prognoza meteo ANM pentru perioada 11 – 24 ianuarie.
În MUNTENIA în primele zile ale intervalului, pe fondul menţinerii nebulozităţii şi a precipitaţiilor, aplitudinea termică de la zi la noapte va fi redusă, astfel media regională a temperaturilor maxime va fi de 1 grad, iar a celor minime de -1…0 grade. După 14 ianuarie, vremea se va răci accentuat şi va deveni rece, geroasă în timpul nopţilor, cu temperaturi maxime, în medie de -7.. .-4 grade şi minime cuprinse, în general, între -14 şi -10 grade. Ulterior se va încălzi treptat, astfel pentru perioada 20 – 24 ianuarie sunt prognozate temperaturi maxime, în medie, de 0 grade şi minime de -8…-6 grade. Se vor semnala precipitaţii, local însemnate cantitativ la începutul săptămânii. Ulterior vor mai fi posibile precipitaţii, probabilitatea de apariţie a acestora fiind mai mare după 20 ianuarie.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Femeie lovită pe o trecere de pietoni din Târgovişte

Poliţia municipiului Târgovişte fost sesizată prin 112 de către o persoană cu privire faptul că un autoturism a acroşat un pieton, pe Bd. Independenţei, din municipiul Târgovişte. Poliţişti s-au deplasat la faţa locului şi au constatat faptul că o tânără în vârstă de 29 ani, în timp ce conducea o […]