Gerul Bobotezei îsi spune cuvântul

Gerul începe să pună stăpânire pe majoritatea regiunilor în următoarele zile, temperaturile urmând să fie mai scăzute mai ales în timpul nopţilor.
Potrivit meteorologilor, în următoarele ore, temperaturile vor scădea în toată ţara, nu vor mai trece de 5 grade Celsius ziua, iar noaptea va fi ger. Miercuri, 2 ianuarie 2019, precipitaţiile sub formă de ninsoare şi-au spus cuvântul în regiunile nordice, vestice şi central. Joi noaptea, s-au mutat în sud-est. La munte, va continua să ningă şi să bată vântul. Vineri, va mai ninge slab în regiunile sud-estice şi în cele nordice. Valul de aer polar care ajunge deasupra Europei de Est şi Centrale îşi va face simţită prezenţa în special de pe 3 ianuarie şi va lua amploare pe 4 când temperaturile scad la -13, – 14 grade Celsius. Vremea se va încălzi uşor abia după 6 ianuarie. În România, în unele zone vor fi minus 14 grade şi începe să ningă, este vizată şi Capitala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Un spectacol de zile mari al curentului de meteori Quadrantide

Curentul de meteori Quadrantide, a avut loc în noaptea de 3 spre 4 ianuarie. Spectaculoasa ploaie de meteori, Quadrantidele al căror maximum de activitate, a avut loc în noaptea de 3/4 ianuarie (joi/vineri) la ora 4:20 Ora României. Potrivit preşedintele SARM, Valentin Grigore, anul acesta a fost o şansă rară […]