GER în toată țara

0 0

Meteorologii au emis o informare de ger și vânt, care va fi valabilă în toată țara începând de marți seară, de la ora 20.00, și până joi, 13 ianuarie, la ora 18.00. Conform Administrației Naționale de Meteorologie, vremea va deveni deosebit de rece, geroasă noaptea și dimineața, la început în nord-vest și centru, unde minimele vor fi de -15…-10 grade, iar în noaptea de miercuri spre joi în cea mai mare parte a țării. Vremea va deveni deosebit de rece, geroasă noaptea și dimineața, la început în nord-vest și centru, unde minimele vor fi de -15…-10 grade, iar miercuri spre joi (12/13 ianuarie) în cea mai mare parte a țării, astfel că valorile minime se vor situa, în general, între -18 și -8 grade. Temperaturile maxime vor fi preponderent negative.

      Vântul va mai avea intensificări în estul și sud-estul teritoriului, cu viteze la rafală, în general de 50…55 km/h, mai ridicate pe litoral, în noaptea de marți spre miercuri (11/12 ianuarie) și pe parcursul zilei de miercuri (12 ianuarie) dar în diminuare și restrângere ca arie.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a început o serie de controale la principalii furnizori de energie electrică și gaze naturale

Se verifica dacă facturile emise de aceştia conţin informaţiile necesare, dacă răspund la reclamaţiile depuse de consumatori şi dacă plătesc compensaţiile aferente în cazul depăşirii termenului. Controalele vizează: -respectarea obligaţiei privind emiterea de facturi care să cuprindă informaţii corecte, transparente, clare şi complete referitoare la plafonarea preţului final al energiei […]