Published On: mie, iun. 12th, 2019

Geórgica Dumitru va candida pentru şefia Pro România Dâmboviţa

nichiduta.ro

Membru fondator al partidului şi coordonator al organizaţiei judeţene, Georgică Dumitru şi-a anunţat candidatura la funcţia de preşedinte al Pro România Dâmboviţa. Anunţul a venit ca răspuns la întrebările jurnaliştilor, în contextul în care, printre deciziile adoptate duminica trecută, la Delegaţia Naţională a Pro România, se numără organizarea, în septembrie, a unui congres pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale şi, ulterior, organizarea de alegeri la nivel judeţean.
În altă ordine de idei, Georgică Dumitru a declarat că scorul obţinut de Pro România Dâmboviţa la alegerile europarlamentare este unul foarte bun: „Întotdeauna este loc de mai bine dar, în opinia mea, este extraordinar că, din nimic, am obţinut 12%. Într-un timp extrem de scurt a trebuit să convingem dâmboviţenii să voteze Pro România şi, în paralel, să continuăm munca de organizare.”
Georgică Dumitru a remarcat aici scorurile foarte bune obţinute la Târgovişte, dar şi în comune ca Gura Ocniţei şi Băleni.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro