Published On: lun, mai 29th, 2017

Georgică Dumitru a demisionat din funcţia de preşedinte ALDE Dâmboviţa şi din partid

nichiduta.ro

ALDE Dâmboviţa se clatină serios după demisia lui Georgică Dumitru din funcţia de preşedinte dar şi din partid, un gest deloc singular, dimpotrivă! Odată cu Dumitru au demisionat şi prim-vicepreşedintele Aurel Diamandi, care a fost şi preşedintele ALDE Târgovişte, Cătălin Olteanu şi Cristina Sima, care a condus organizaţia de femei şi organizaţia de la Gura-Ocniţei, una dintre cele mai puternice din judeţ. Diamandi a anunţat şi demisia in corpore a conducerii organizaţiei municipale şi, cu siguranţă, lucrurile nu se vor opri aici. Cum Georgică Dumitru n-a făcut un secret din susţinerea noului proiect politic al lui Daniel Constantin, sunt semnale extrem de serioase în sensul că va fi urmat de 36 de organizaţii locale şi cel puţin 700 de membri de partid, în condiţiile în care consilierii locali nu pot face acest pas pentru că şi-ar pierde mandatele.
Revenind la demisie, Georgică Dumitru a ales să facă anunţul în cadrul unei conferinţe de presă „din respect faţă de dâmboviţeni”, explicând totodată care au fost motivele acestui gest politic: „Retragerea sprijinului politic în cazul lui Daniel Constantin, în mod nestatutar, fără niciun argument solid, excluderea lui din partid, la fel, nestatutar, excluderea altor colegi fără niciun fel de explicaţii care să justifice acea măsură m-au determinat şi pe mine să plec din această formaţiune politică.
Acum câtva timp, într- o conferinţă de presă, am spus că ALDE Dâmboviţa doreşte un congres precedat de alegeri de jos în sus, pentru a rezulta din această competiţie un partid mai puternic, pentru ca viitoarea conducere a partidului să fie credibilă. Din păcate s-a ajuns la concluzia că e mai bine ca alegerile să se facă de sus în jos. Partidul a fost, din punctul meu de vedere confiscat de o mână de oameni, care n-au alt interes decât cel material. Şi aţi văzut multe exemple de anumiţi oameni puşi pe mai multe funcţii, cum primează interesul pecuniar. Ca atare, decizia mea este fără echivoc.”

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente