Published On: joi, mart. 28th, 2019

GEORGIANA FILIP, ÎN BIROUL FEDERAL AL FR LUPTE

nichiduta.ro

Noi motive de bucurie şi mândrie pentru unul dintre cei mai titraţi sportivi ai Clubului Sportiv Târgovişte! Luptătoarea Georgiana Filip Paic a fost aleasă săptămâna trecută membru în Biroul Federal al Federaţiei Române de Lupte, în urma Adunării Generale Ordinare.
Fără doar şi poate, numirea în Biroul Federal reprezintă pentru sportiva clubului nostru o recompensă pentru rezultatele măreţe obţinute de-a lungul timpului în competiţiile naţionale şi internaţionale.
„Am avut prilejul să fiu aleasă membru în Biroul Federal, fapt pentru care ţin să mulţumesc în special conducerii Federaţiei, pentru oportunitatea de a face parte din această echipă minunată. Mulţumesc tuturor pentru votul acordat şi vă asigur de tot devotamentul meu”, s-a exprimat Georgiana Filip.
În prestigioasa sa carieră de sportiv, Georgiana a cucerit până acum 14 titluri de campioană naţională, iar pe plan internaţional a fost vicecampioană a Europei, în 2011, la Dortmund, în limitele categoriei 59 de kilograme.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente