Published On: vin, dec. 30th, 2016

Generalul de brigadă Costel Gavrilă a predat comanda Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa

nichiduta.ro

Generalul de brigadă Costel Gavrilă, care ocupă de 11 ani funcţia de comandant al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa şi de 34 de ani îşi desfăşoară activitatea în Jandarmerie, a trecut în rezervă la termen, cu drept de pensie.
Ceremonia organizată cu ocazia predării comenzii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa şi de trecere în rezervă cu drept de pensie a domnului general de brigadă GAVRILĂ Costel a avut loc în dimineaţa zilei de joi, 29 decembrie, la Corpul „K” al Universităţii Valahia din Municipiul Târgovişte, în prezenţa Generalului de brigadă Marin Andreiana, Inspector general al Jandarmeriei Române, a prefectului judeţului Dâmboviţa, Antonel Jîjîie, a autorităţilor judeţene şi municipale, a şefilor structurilor MAI din teritoriu, precum şi al întregului efectiv al inspectoratului.
Generalul de brigadă Marin Andreiana, Inspector general al Jandarmeriei Române, i-a oferit Generalului de brigadă Costel Gavrilă o diplomă de excelenţă şi o plachetă de onoare a Jandarmeriei Române. Invitaţii au adresat mesaje pline de recunoştinţă şi respect pentru Generalul de brigadă Costel Gavrilă.
Generalul de brigadă Costel Gavrilă, este un om plin de viaţă, energic şi care tot timpul a întins o mână de ajutor semenilor, drept pentru care domnia sa a ales să fie voluntarul Crucii Roşii Dâmboviţa, iar în semn de recunoştinţă directorul Crucii Roşii Dâmboviţa i-a oferit Generalul de brigadă Costel Gavrilă un pieptar de voluntar şi o plachetă în semn de recunoştinţă.
Generalul de brigadă Costel Gavrilă a predat comanda Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa, colonelui Matei Viorel -Dumitru, Inspector şef desemnat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa care a ţinut să sublinieze că toate eforturile depuse de Generalul de brigadă Costel Gavrilă pentru buna funcţionare a jandarmeriei Dâmboviţa vor fi continuate.
Generalul de brigadă Costel Gavrilă a încheiat evenimentul cu un mesaj plin de emoţie, dar şi satisfacţie profesională.
Generalul de brigadă Costel Gavrilă a fost împuternicit şi în funcţia de inspector general al Jandarmeriei Române, la data de 19 ianuarie 2011.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro