Gazeta Sporturilor a dezvăluit motivul pentru care tânărul portar dâmbovitean. Andrei Vlad. nu a semnat prelungirea contractului cu CSU Craiova ANAMARIA PRODAN: „L-A LĂSAT PE COPIL PE STRĂZI!”

Mihai ROŞOIU

Revelaţia finalului de sezon din echipa Craiovei nu vrea să continue în Bănie, şi nici nu poate să semneze cu vreun alt club. Andrei Vlad, portarul dâm-boviţean de 18 ani care a fost aproape să-i „sufle” titlul Viitorului, a refuzat să semneze un contract nou cu Universitatea şi rămâne legat de alb-albaştri până în vara anului următor.Timp în care nu va mai fi folosit la CSU, unde nici nu s-a mai prezentat.
Potrivit cotidianului Gazeta Sporturilor, Vlad şi-ar găsi uşor o formaţie nouă, numai că echipa care ar semna cu el şi-ar asuma un risc important: să fie pedepsită de UEFA în solidar cu fotbalistul şi să se aleagă cu interdicţia de a efectua transferuri. Cum s-a blocat cariera portarului?
Dâmboviţeanul a debutat în Liga 1 în partida cu Viitorul, din finalul sezonului trecut, un joc în care Gigi Mulţescu a folosit o formulă cu rezerve şi cu mulţi tineri. Cu prestaţia lui excelentă, Andrei a complicat o partidă pe care era de aşteptat ca dobrogenii s-o câştige uşor, dată fiind formula inedită pe care o aliniaseră oltenii.
Vlad a atras atenţia în acel meci, însă el era deja internaţional U19, un tânăr suficient de bine cotat. Scurt circuitul din relaţia cu clubul a apărut după finalul stagiunii.
Surse din Craiova explică de ce un fotbalist de perspectivă a ajuns să nu mai poată continua în Bănie: „Vlad şi-a cumpărat cu credit o casă de 60.000 de euro. A ajuns să nu mai poată plăti ratele, aşa că a apelat la Rotaru, căruia i-a cerut un împrumut, ca avans din salariul pentru sezonul viitor. „Nu-ţi dau nimic!” a fost răspunsul patronului. „L-a lăsat pe copil pe străzi!”, se plânge agentul jucătorului, Ana Maria Prodan, citat de GazetaSporturilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

20 IULIE, DATA LIMITĂ DE ÎNSCRIERE A ECHIPELOR ÎN LIGA A II-A ŞI A III-A

Departamentul Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal a publicat miercuri, 5 iulie 2017, formularul de înscriere în ediţia de campionat 20172018 a competiţiilor Liga a 2-a şi Liga a 3-a. Termenul limită pentru depunerea cererilor de înscriere completate la Departamentul Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal este de 20 iulie, […]