Gaz Metan Finta Victorie, în deplasare, în ultima etapă

A.l.

sportFormaţia din Finta este una a contrastelor. A oscilat între meciurile bune şi altele mai puţin inspirate, a câştigat unde nu se aştepta nimeni, a jucat un minut la Corneşti în şapte jucători, nu s-a prezentat la Doiceşti, a pierdut puncte la contestaţii şi pentru că na prezentat juniorii. A avut un parcurs oscilant. Trupa păstorită de Mihai „Stego” Constantin a reuşit o clasare bună, în prima jumătate a ierarhiei: locul 6, cu 47 p. S-a situat în faţa unor echipe mai bine cotate, precum: Petrolul Târgovişte, PAS Pucioasa, A.S. Doiceşti… în ultima etapă a sezonului a reuşit să obţină o victorie la scor, 3-7, în deplasare, cu „lanterna roşie”, Avântul Produleşti. Au marcat: D. Matei (3) – Zbârcea (2), Mihai, Voinescu, L. Cernea (3).
în trupa lui „Stego” au evoluat mulţumitor în ediţia recent încheiată: Nan, A. Constantin, Didia, Ioniţă, Zbârcea, Mihai, L. Cernea.
Se spune că, după ce a ratat barajul de promovare în Liga a 3-a acum 5 ani, 0-7, la Strejnic (pe stadionul Conpet), cu Dodu Berceni, echipa din Finta a intrat într-un declin. La fiecare an trecut, bugetul a fost mai mic, şi asta s-a văzut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CHITILA - CORNEŞTI SE JOACĂ-N STREJNIC!

Federaţia Romană de Fotbal a stabilit stadioanele pe care se vor juca meciurile de baraj pentru promovare în Liga a IlI-a. Reprezentanta judeţului Dâmboviţa, Gloria Corneşti, va juca împotriva celor de la FC Chitila pe stadionul Conpet din Ploieşti, pe 19 iunie, de la ora 17:30.   Programul complet al […]