Published On: mie, iul. 31st, 2013

GATA PENTRU JUVENTUS F.C. Municipal Târgovişte – Juventus Bucureşti. Astăzi, ora 17:30, stadion: Academia de Fotbal Ghiorghi Zotic

nichiduta.ro

Antrenor nou FCM Targoviste 2013Municipal Târgovişte are o şansă importantă de a pătrunde în faza a treia a Cupei României Timişoreana. Cu un nou antrenor la timona, formaţia finanţată de Ghiorghi Zotic înfruntă Juventus Bucureşti, o echipă importantă a eşaloanelor inferioare, care în ultimii ani a făcut naveta între Liga a Il-a şi a IlI-a. Conform teoriei, gruparea din Capitală porneşte cu prima şansă, însă dâmbovi-ţenii au jucat mai multe meciuri de verificare şi unul oficial fără să piardă vreodată. Cu un moral bun înaintea dificilei partide din această după-amiază, F.C. Municipal va încerca să producă una dintre surprizele acestei faze, iar tehnicianul Costel Diaconu a recunoscut că-şi doreşte o victorie în faţa juven-tinilor: „Normal că ne dorim să câştigăm, dar dacă nu vom izbuti să ne atingem obiectivul nu va fi o tragedie. Nu spun asta pentru a-mi asigura un alibi în eventualitatea unui eşec, dar ştie toată lumea că în cupă se impun la final echipele din prima divizie”, a declarat Diaconu.
VICTORIE
CU TĂRTĂŞEŞTI
Cu trei zile înaintea jocului de cupă, târgoviştenii şi-au măsurat forţele cu Avicola Tătăşeşti, într-un amical disputat pe arena proprie. Aşa cum era normal, F.C.M s-a impus cu 4 – 2, reuşitele gazdelor fiind semnate de Mândru (pen.), Coman, Enescu şi Leţu. Pentru meciul amical de duminică gruparea roş-albastră a folosit următoarea formulă de start: Bica – Neagu, Coman, Anghel, Cernea – Timofte, Gâldău -Daia, Popa, Enescu – Mândru. Pe parcursul celor 90 de minute au mai intrat Andrei, Popa, Leţu, Paraschiv, Tudorache, Negotei II.
BRIGADĂ
PRAHOVEANO- BRAŞOVEANĂ
Meciul de cupă dintre F.C. Municipal Târgovişte şi Juventus Bucureşti va fi oficiat de o brigade din „zonă”, avân-du-l la centru pe Marian Barbu (Făgăraş), care va fi asistat la cele două margini de Lucian Banu şi Adrian Banu (ambii din Ploieşti).

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro