Gala Performanţei în Educaţia Târgovişteană

La Teatrul de vară a avut loc cea de-a patra ediţie a „Galei Performanţei în Educaţia Târgovişteană.”
În cadrul galei, au fost premiaţi 38 de elevi şi profesori îndrumători, care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională sau la Bacalaureat, ori s-au clasat pe podium la olimpiadele şi concursurile şcolare naţionale.
„Chiar dacă ne confruntăm cu pandemia de COVID-19, care şi-a pus amprenta pe desfăşurarea procesului educaţional sau poate tocmai din acest motiv, nu am vrut ca acest an să treacă fără a ne arăta preţuirea pentru performerii şcolii târgoviştene, adevărate modele, copii şi profesori, care prin muncă şi dăruire, au devenit cei mai buni dintre cei buni”, a spus cu acest prilej primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

REZULTATE NOTABILE LA PRIMA ETAPĂ A CAMPIONATULUI DE ENDUROCROSS PENTRU SPORTIVII MORENARI

Consolidarea şi dezvoltarea Secţiei de Motociclism a C.S.M. Flacăra Moreni (începute în această primăvară) îşi arată primele roade.Eforturile comune ale administraţiei municipale şi ale sportivilor legitimaţi au dus ca, la prima etapă a Campionatului Naţional Individual al României la Endurocross, desfăşurată la Sebiş pe 25 iulie, sportivii clubului more-nar să […]