Published On: joi, dec. 14th, 2017

Gala Excelenţei în Sportul Şcolar

nichiduta.ro

Sala de şedinţe a Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, a găzduit Gala Excelenţei în Sport, eveniment dedicat premierii elevilor şi cadrelor didactice cu rezultate deosebite la etapa naţională a competiţiilor sportive. La eveniment au participat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, jr. dr. Alexandru Oprea, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, inspector şcolar general, prof. Ion Sorin şi inspectorii şcolari generali adjuncţi, prof. Cristina Stroe şi prof. Gabriela Istrate, elevi şi cadre didactice din unităţile de învăţământ dâmboviţene. Consiliul Judeţean Dâmboviţa, în calitate de autoritate publică locală, susţine, apreciază şi recompensează performanţa şcolară din judeţ. Consiliul Judeţean Dâmboviţa a alocat suma de 23.500 lei din Bugetul de Venituri şi Cheltuieli al Consiliului Judeţean Dâmboviţa (fond de rezervă bugetară) pentru acordarea de premii speciale elevilor din judeţul Dâmboviţa, în anul şcolar 2016-2017. S-au acordat 31 de diplome şi de premii speciale elevilor dar şi 11 premii pentru echipe din judeţul Dâmboviţa care au obţinut rezultate deosebite la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar, Olimpiada Gimnaziilor şi Campionatele Naţionale Şcolare în anul şcolar 2016-2017. Elevii care au obţinut locul I au primit suma de 300 de lei, elevii cu locul II au primit suma de 250 de lei, elevii cu locul III au primit suma de 200 de lei iar cei cu menţiuni au primit 150 de lei. La echipe, locul I a fost premiat cu 1500 de lei, locul 2 cu suma de 1200 de lei, locul 3 cu suma de 800 de lei şi menţiunea cu suma de 600 de lei.
S-a acordat câte un premiu special şi celor 18 profesori care au îndrumat şi pregătit elevii premiaţi la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar, Olimpiada Gimnaziilor şi Campionatele Naţionale Şcolare în anul şcolar 2016-2017. Premiul pentru fiecare cadru didactic a fost de 300 de lei.
Conducerea CJ Dâmboviţa şi cea a Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa au spus că acest eveniment va deveni o tradiţie, păstrată cu sfinţenie.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro