GAL „Târgoviştea Egalităţii de Şanse” a semnat un contract de finanţare în valoare de şapte milioane de euro

Cristian Stan, primarul Municipiului Târgovişte, a anunţat semnarea contractului de finanţare pentru un proiect în valoare de şapte milioane de euro, depus de Grupul de Acţiune Locală „Târgoviştea Egalităţii de Şanse”. în cadrul conferinţei de presă la care au mai participat viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, dar şi Vasile Apostol, managerul GAL-ului, edilul a precizat că finanţarea va fi asigurată din fonduri europene, alocate prin Programul Operaţional Regional şi Programul Operaţional Capital Uman 2014- 2020, fiind vorba despre mai multe activităţi distinct, centrate pe incluziunea socială a comunităţilor defavorizate din Târgovişte.
Printre acestea se numără reabilitarea infrastructurii stradale din Cartierul Prepeleac; crearea/modernizarea de locuri de joacă în Prepeleac, pe Strada I.E. Florescu şi în Microraionul IX; program de educare în vederea păstrării curăţeniei; construcţia/modernizarea a trei creşe şi grădiniţe; reabilitarea centrului social pentru persoane vârstnice situat pe Strada Petru Cercel; programe de ucenicie şi formare profesională; furnizare de servicii medicale; campanie de combatere a discriminării la nivelul şcolilor, instituţiilor publice şi la locurile de muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Salariaţi mai mulţi cu 5,1%

Comparativ cu anul trecut, efectivul salariaţilor din judeţul Dâmboviţa, la sfârşitul lunii iulie, a fost de 82904 persoane, în creştere cu 0,1% faţă de luna iunie 2018 şi cu 5,1% faţă de luna iulie 2017. Cea mai spectaculoasă creştere a numărului contractelor de muncă, respectiv 2300 de documente, a avut […]