GĂEŞTEANUL TĂNASE, OFERTE DIN TURCIA ŞI SUA

Mihai ROŞOIU

Dâmboviţeanul Florin Tănase pleacă de la FCSB chiar din această iarnă. Căpitanul FCSB are oferte de la echipe din Statele Unite ale Americii şi din Turcia. Gigi Becali e de acord să-i dea drumul pentru şapte milioane de euro.
Florin Tănase este căpitanul FCSB, dar şi un adevărat „jolly- joker”. In acest sezon a jucat pe 3 posturi: mijlocaş central, „număr 10”, în spatele vârfului, dar şi atacant central. Este unul dintre cei mai constanţi fotbalişti din lotul roş-albaştrilor.
In ultimele două campionate a înscris câte 10 goluri, iar în cel actual are 4 în 19 partide.
In ultimele 4 confruntări din campionat a fost titular, iar echipa lui Bogdan Vintilă a reuşit tot atâtea victorii şi a urcat pe podium. Reprezentanţii firmei care îl impresariază sunt convinşi că acesta este momentul prielnic pentru un transfer în străinătate.
„Florin Tănase are oferte din America şi Turcia.

O să vedem chiar din iarna asta. Cu Tănase nu este aşa complicat. La 7 sau la 8 milioane de euro teînţelegi cu Gigi Becali. Tănase are 25 de ani şi ar fi momentul să plece”, a declarat loan Becali la Digi Sport.
Dacă se transferă pe 7 milioane de euro, Tănase poate ajunge în topul celor mai bune tranzacţii de jucători reuşite de echipa lui Gigi Becali. In acest moment acest clasament arată în felul următor:

  • Nicolae Stanciu – 9.100.000 de euro
  • Vlad Chiricheş – 7.300.000 de euro
  • Florin Gardoş – 6.600.000 de euro
    Gigi Becali a spus la un moment dat că este gata să-şi transfere căpitanul pentru 5 milioane de euro. Dacă îl vinde cu 7 milioane, ar însemna că a câştigat 5,5 milioane de euro, doar la această tranzacţie, pentru că transferul lui Tănase de la Viitorul a costat 1, 5 milioane de euro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LIGA I, CEA MAI SPECTACULOASĂ DIN ULTIMII 5 ANI

Ediţia 2019-2020 în CASA Liga 1 este cea mai spectaculoasă din cele cinci disputate în actualul sistem competiţional, fapt dovedit de cifrele înregistrate în primele 22 de runde! Astfel, pentru întâia oară istoria acestui format, diferenţa dintre primele şase clasate a scăzut sub 10 puncte (9 puncte le separă pe […]