Published On: mie, mai 17th, 2017

GĂEŞTEANUL TĂNASE, IRONIZAT DE FOŞTII COLEGI DE LA VITORUL CONSTANŢA

nichiduta.ro

Viitorul a luat primul titlu din istorie în acest sezon. Jucătorii lui Gică Hagi s-au încoronat campioni la finalul meciului cu CFR Cluj, pe care lau câştigat cu 1-0. Bucuroşi pentru titlul cucerit, cei de la Viitorul nu s-au putut abţine şi au fost ironici la adresa celor de la
FCSB.
Victor Rîmniceanu l-a înţepat mai în glumă mai în serios pe fostul său coleg, Florin Tănase, care la începutul sezonului s-a transferat la FCSB. Portarul echipei lui Hagi a dezvăluit ce mesaj i-a transmis decarului roş-albaştrilor atunci când a plecat de la Viitorul.
„O să-l sun pe Tănase, că a jucat şi el 3 meciuri la noi, şi să-i dau şi lui o medalie şi un tricou de campion, o să-i dau medalia mea, pentru că a plecat la Steaua să câştige campionatul, dar nu l-a câştigat anul ăsta, cum a plecat şi Enache sezonul trecut şi a câştigat Astra.
Când a plecat i-am zis „Bă, pleacă, du-te tată, că o să câştig campionatul dacă pleci tu” (n.r. a început să râdă), a declarat Victor Rîmniceanu pentru Digi Sport.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro