Găeşteanul Tănase, favoritul lui Becali!

Mihai ROŞOIU

Gigi Becali a fost cucerit de Florentin Matei, după evoluţia fostului jucător al Astrei, în meciul cu Dunărea Călăraşi. Mijlocaşul ofensiv nu va mai lipsi din primul 11 al lui Mihai Teja. Acesta este ordinul finanţatorului, deşi i-a promis lui Mihai Teja că nu se bagă la echipă timp de 6 luni.
„Bă, eu nu îţi fac echipa, joacă cu cine vrei, fac ce vrei că nu îţi fac echipa, ţi-am zis că nu mă bag. Singurul lucru cu care eşti obligat e Matei în rest nu mă bag, fă ce vrei. Avem noi nevoie de atacanţi?! O să vedeţi cu Matei în teren ce se întâmplă”, a spus Gigi Becali la Pro X.
Finanţatorul FCSB i-a mai transmis un mesaj noului tehnician. Astfel, Gigi Becali a scos în evidenţă din nou importanţa tripletei de „aur” a celor de la FCSB: Man, Tănase şi Coman. Cei 3 au avut o contribuţie importantă în parcursul din acest sezon al celor de la FCSB. Florinel Coman (20 de ani) a înscris 7 goluri şi a dat 6 pase de gol, Florin Tănase (24 de ani) a dat 7 goluri şi 5 pase de gol, în timp ce „perla” care Gigi Becali vrea să ia 100 de milioane de euro, Dennis Man (20 de ani), a marcat 7 goluri şi a dat 3 pase de gol.
„Man – Tanase – Coman credeţi că mă dezic de tripleta asta? De ei niciodată, sunt cu ei până la moarte!” a mai spus Gigi Becali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

RECRUTARE PENTRU PROFESIA MILITARĂ

RECRUTARE PENTRU PROFESIA MILITARĂ