Published On: joi, mart. 8th, 2018

Găesteanul Florin Tănase vrea titlul cu FCSB „Trebuie să tratăm fiecare meci ca pe o finală”

nichiduta.ro

Nicolae Dică a avut multe probleme în timpul ultimei partide de campionat.
Cristi Tănase a ieşit în minutul 27 din cauza unei accidentări, iar Mihai Bălaşa nu s-a simţit bine la pauză şi a fost înlocuit.
Florin Tănase a fost nevoit să joace pe mai multe posturi. A ajuns chiar şi fundaş dreapta în minutele în care Romario Benzar a avut nevoie de îngrijiri medicale.
FCSB a acumulat 55 de puncte şi a terminat sezonul regulat pe locul 2. Tot pe locul secund s-a clasat şi anul trecut, când Viitorul a ieşit campioană.
„Trebuie să tratăm fiecare meci ca pe o finală, să jucăm la victorie acasă şi în deplasare. Avem o şansă mare să câştigăm
titlul.
REPORTER: Cu CFR Cluj jucaţi în etapa a doua…
„Nu cred că etapa a doua va fi decisivă, vom mai avea cu ei un meci la noi acasă şi mai sunt 8 etape în care se poate încurca oricare dintre cele două echipe”, a declarat căpitanul echipei.
Florin Tănase are 23 de ani. În acest campionat a marcat 9 goluri şi este al doilea golgheter al echipei după francezul Harlem Gnohere care are 12 reuşite. FCSB l-a achiziţionat pe Florin Tănase în vara anului 2016. Transferul a costat 1,5 milioane de euro.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro