GAEŞTEANUL FLORIN TAÑASE Sl-A RECUCERIT IUBITA

Mihai ROŞOIU

Florin Tănase şi-a luat logodnica înapoi, după o pauză de câteva săptămâni în relaţie. Medeea, iubita „căpitanului” lui Gigi Becali, a revenit în braţele fotbalistului, iar cei doi au petrecut o vacanţă de vis, la Barcelona.
În luna mai, Florin Tănase a fost părăsit de iubită, cu care avea o relaţie de patru ani. Fotomodelul ar fi decis să pună capăt poveştii de dragoste, în urma neînţelegerilor tot mai dese din cuplu. La scurt timp după separare, frumoasa brunetă a şters, de pe contul personal de socializare, toate fotografiile în care apărea alături de febleţea lui Gigi Becali.
Nimeni nu mai acorda vreo şansă relaţiei. Iată, însă, că lucrurile între cei doi au revenit la normal. Florin Tănase şi Medeea Turcescu au decis să lase în urmă probleme şi să încerce o nouă legătură. Buchetele de flori şi cadourile pe care internaţionalul român le-a oferit brunetei ar fi avut efectul scontat, potrivit apropiaţilor cuplului. Însă cireaşa de pe tort a reprezentat-o o vacanţă de lux, în doi. Pe care Florin Tănase a suportat-o din propriul buzunar.
Cancan.ro a aflat că fotbalistul şi iubita lui au fost plecaţi într-o vacanţă de lux în Spania, la Barcelona, fix la începutul lunii iunie. Când căpitanul roş-albaştrilor se afla în concediu de la club. Cei doi nu au ratat ocazia să se fotografieze în ipostaze tandre, semn clar că flacăra iubirii a fost reaprinsă.
Florin Tănase şi Medeea Turcescu au vizitat atracţiile turistice majore din Barcelona, neavând cum să rateze uriaşa catedrală Sagrada Familia. Cuplul s-a simţit perfect în Spania, ocazie cu care a lăsat în urmă neînţelegerile care, pentru o perioadă, le-au întrerupt relaţia. Aşa cum se poate observa din fotografii, cei doi zâmbesc mai fericiţi ca niciodată şi nu par să fi avut probleme în trecut.
Florin şi Medeea,
împreună din adolescenţă
Dragostea dintre Florin Tănase şi Medeea Turcescu s-a înfiripat demult. Au fost împreună din primii ani de adolescenţă, iar micile copilării ale vârstei i-au despărţit în mai multe rânduri. Au revenit, însă, de fiecare dată, la sentimente mult mai puternice şi mult mai mature şi au reluat legătura. La fel cum s-a întâmplat şi recent.
Înainte de aceste vremuri fericite, Medeea a mai avut o relaţie cu un alt tânăr fotbalist, dar nu cu acelaşi potenţial ca Florin Tănase. Aceasta s-a iubit puţintel, nu mult, cu Ciprian Negoiţă, jucător de Liga 2, la CS Mioveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA, ELIMINATĂ DIN CONCURSUL DE SIMPLU AL TURNEULUI DE LA MALLORCA

Sorana Cirstea a părăsit încă din prima rundă a turneului de la Mallorca. Reprezentanta noastră, aflată pe locul 49 în ierarhia WTA, a fost învinsă marţi de suedeza Johanna Larsson, ajunsă pe tabloul principal al turneului iberic după ce-a trecut de calificări. Jucătoarea clasată pe locul 63 WTA s-a impus […]