Găeşteanul Florin Tănase nu mai e placul lui Gigi Becali „Este căpitan, dar nu are calităţi de căpitan”

Mihai ROŞOIU

Nicolae Dică (38 de ani) are parte în fiecare zi de câte o provocare din partea patronului Gigi Becali, pe care trebuie să o gestioneze cum ştie el mai bine. De data aceasta, latifundiarul a spus despre Florin Tănase (23 de ani) că nu are calităţi de căpitan, pentru că fuge de minge şi nu are bărbăţie.
„Nu va mai fi căpitan? E prima oară când aud asta. Cât timp a fost pe teren, a fost căpitan”, a spus Dică, la conferinţa de presă. Tehnicianul s-a repliat rapid şi a spus că oricum mijlocaşul nu va evolua în proximul meci de campionat. „Are o problemă de la meciul cu Split. S- au accentuat durerile la gambă, pe care le avea de vreo două săptămâni şi nu va fi apt pentru meciul cu Sepsi”, a adăugat Dică.
Gigi Becali a spus că Tănase rămâne unul dintre fotbaliştii săi preferaţi, în ciuda acestor probleme legate de atitudine. „Este căpitan, dar nu are calităţi de căpitan. Fugea de minge. ăla nu este căpitan. Poate cel mai mult din echipa asta pe Tănase îl iubesc, dar nu este căpitan. Are calităţi, are calitate mare, dar ca să fii căpitan trebuie să ai bărbăţie. El nu are bărbăţie. Cum e Pin-tilii de exemplu, nu contează cine e în faţa lui, joacă la fel”, a mai spus Becali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

GHERGU ŞI BURCĂ RĂMÂN ÎN COMITETUL EXECUTIV

Conducătorii echipelor din Liga 2 prezenţi la şedinţa Adunării Generale a cluburilor din eşalonul secund, care a avut loc la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, au votat al doilea reprezentant al lor în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal. Preşedintele Metaloglobusului Bucureşti, Marius Burcă, a fost reales […]