Gabriel Grozavu a declarat că nu va candida pentru funcţia de preşedinte al PNL Dâmboviţa

Preşedintele interimar al PNL Dâmboviţa, Gabriel Grozavu, n-a vrut, în ruptul capului, să ofere vreun amănunt cu privire la divergenţele care au fost la originea demisiei fostului preşedinte ales democratic, mulţumindu-se cu un răspuns extrem de evaziv: „Din păcate sau din fericire, cred că am să vă dezamăgesc, a spus Gabriel Grozavu. Nici eu nu ştiu mai multe decât dumneavoastră. Demisia este un gest unilateral, nu a fost forţată, nu a fost anunţată în prealabil, a fost anunţată într-o şedinţă de birou judeţean”.
Ca priorităţi, acesta a vorbit despre revigorarea unor organizaţii locale cu probleme, inclusiv de organizarea, în toamnă, de alegeri interne la Târgovişte şi Moreni. Va urma conferinţa judeţeană de alegeri iar la o întrebare directă, Gabriel Grozavu a răspuns că, la această dată, nu este interesat să candideze pentru funcţia de preşedinte al PNL Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CSŞ TÂRGOVIŞTE, ÎN FAŢA UNUI MOMENT ISTORIC

Cupa României la fotbal rezervată fetelor a ajuns la ora semifinalelor, meciurile din această fază a competiţiei fiind programate miercuri, 23 mai, la Prundu Bârgăului. Finala se va juca marţi, 29 mai, începând cu ora 18:00, pe stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe. Meciul va fi transmis live pe pagina de […]