Published On: mie, mai 23rd, 2018

Gabriel Grozavu a declarat că nu va candida pentru funcţia de preşedinte al PNL Dâmboviţa

nichiduta.ro

Preşedintele interimar al PNL Dâmboviţa, Gabriel Grozavu, n-a vrut, în ruptul capului, să ofere vreun amănunt cu privire la divergenţele care au fost la originea demisiei fostului preşedinte ales democratic, mulţumindu-se cu un răspuns extrem de evaziv: „Din păcate sau din fericire, cred că am să vă dezamăgesc, a spus Gabriel Grozavu. Nici eu nu ştiu mai multe decât dumneavoastră. Demisia este un gest unilateral, nu a fost forţată, nu a fost anunţată în prealabil, a fost anunţată într-o şedinţă de birou judeţean”.
Ca priorităţi, acesta a vorbit despre revigorarea unor organizaţii locale cu probleme, inclusiv de organizarea, în toamnă, de alegeri interne la Târgovişte şi Moreni. Va urma conferinţa judeţeană de alegeri iar la o întrebare directă, Gabriel Grozavu a răspuns că, la această dată, nu este interesat să candideze pentru funcţia de preşedinte al PNL Dâmboviţa.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro