Published On: lun, iul. 29th, 2013

Gabriel Boriga pentru totalbaschet.ro: „M-AM RETRAS DEFINITIV DIN TOT CE ÎNSEAMNĂ BASCHETUL ROMÂNESC”

nichiduta.ro

gabriel borigaPrimarul municipiului Târgovişte a acordat un amplu interviu site-ului de specialitate www.totalbaschet.ro, pe care vi-l prezentăm în cele ce urmează.
– Ce ne puteţi spune despre CSM Târgovişte şi următorul sezon competiţional?
– Nu mai am nicio legătură, m-am retras definitiv din fenomenul baschetbalistic, din tot ceea ce înseamnă baschetul românesc.
– Ce anume v-a determinat să luaţi această decizie?
– Au fost mai mulţi factori despre care nu vreau să vorbesc acum. Poate într-o bună zi am să vorbesc despre aceste amănunte, însă acum tot ceea ce pot să spun este că m-am retras definitiv din baschet, iar acest subiect nu mai reprezintă un proiect pentru mine. A contat şi faptul că s-a pierdut finala, dar asta e cu totul alt aspect. În sport poţi să şi pierzi, însă am fost dezamăgit de anumite jucătoare.
– Ce se va întâmpla, în viitor, cu CSM Târgovişte?
– Nu ştiu, deocamdată echipa este lăsată de Consiliul Local fără niciun buget. În momentul de faţă are buget 0, începând cu 1 martie nu a mai primit niciun ban de la Consiliul Local. Efectiv consilierii locali au ruinat-o.
– Există datorii acumulate în sezonul precedent?
– În prima săptămâna a lui august se vor onora toate restanţele salariale. Va fi o rectificare de buget. Nu sunt probleme de acest gen, nu au fost niciodată.
În ceea ce mă priveşte nu mai am nicio legătură cu acest club, nu mai este una dintre priorităţile mele. Eu nu sunt masochist, să fac ceva care nici nu îmi place, nici nu îmi produce plăcere ci, dimpotrivă, dezgust… momentan.
– Care sunt şansele ca Târgovişte să ia startul în următoarea ediţie de LNFB?
– Nu pot să spun nici că sunt mici, nici că sunt mari. E ca şi cum m-aţi întreba ce şanse are Aradul să câştige campionatul, nici mari, nici mici, nu ştiu. Sunt pe lângă subiect.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro