GABIIRIMIA VREA O MEDALIE CU CSM TÂRGOVIŞTE: „MI-AŞ DORI SĂ TERMINĂM PE PODIUM, EU CRED CĂ ESTE POSIBIL!”

Mihai ROŞOIU

Gabriela Irimia (28 de ani) a fost una dintre cele mai eficiente jucătoare la Braşov, unde CSM Târgovişte a reuşit o victorie clară, 91-72 cu Olimpia CSU. A avut procentaje perfecte atât la aruncările de 3 puncte (3/3), dar şi la libere (4/4). În plus, extrema de forţă a CSM-ului a fost şi una dintre cele mai bune apărătoare. Practic, cele 19 puncte reuşite de Gabi Irimia reprezintă exact diferenţa de scor înregistrată în favoarea echipei noastre sub Tâmpa. Te aşteptai să câştigaţi la o diferenţă aşa de clară la Braşov, ţinând cont că s-au pierdut primele trei meciuri?
– Am jucat împotriva unei echipe care avea un moral bun, care venea după victorii cu Satu Mare, Cluj şi Arad. Ne-am pregătit bine pentru acest meci, am fost concentrate, unite, ne-am făcut jocul nostru, iar la final am ieşit câştigătoare. A rezultat o victorie frumoasă şi meritată. A fost un meci bun şi pentru mine, însă am fost ajutată de colege. Echipa a jucat bine.
S-a reacţionat bine după acel meci chinuitor cu Satu Mare. Ai putut dormi în acea noapte tristă?
– A fost destul de greu după acel meci şi frustrant să conduci până în ultimele minute, iar apoi să pierzi. Important e că ne-am mobilizat şi că ne-am concentrat pe următorul joc, cel cu Braşov. Ai fost convocată din nou la echipa naţională, pentru meciurile cu Franţa şi Finlanda, sunt şanse la victorie?
– Chiar dacă şanse de calificare nu prea mai sunt, vor fi meciuri importante, frumoase, interesante. Sunt convocate fete mai tinere.
Cum te simţi la Târgovişte?
– Foarte bine. Mă bucur că sunt aici, unde am întâlnit nişte oameni deosebiţi şi o echipă frumoasă. Mi-aş dori să terminăm pe podium, eu cred că este posibil.
De ce ai ales baschetul?
– Baschetul m-a ales pe mine. în şcoala generală, antrenorul era de fapt dirigentele şi la orele de sport făceam baschet. încetul cu încetul a devenit plăcere. După ce termin cariera de sportiv, sper să rămân tot în domeniul baschetului, poate antrenor.
Ce pasiuni ai?
– Nu ştiu dacă se numeşte pasiune, dar îmi place să mă odihnesc. în timpul campionatului, odihna este foarte importantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA A COBORÂT UN LOC

Simona Halep începe, luni, săptămâna cu numărul 53 în fruntea clasamentului WTA, având un avans de 1.046 de puncte faţă de jucătoarea clasată pe locul al doilea, germana Angelique Kerber, la fel ca în ierarhia anterioară. În partea sa superioară, clasamentul WTA nu va mai suferi modificări până la finalul […]