Published On: lun, feb. 5th, 2018

Furturi de energie electrică

nichiduta.ro

10 infracţiuni de furt de energie electrică şi executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare, au fost constatate de poliţiştii din Găeşti, în urma unei acţiuni Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti, însoţiţi de specialişti ai SDEE Electrica Distribuţie Muntenia Nord au acţionat pe raza localităţii pentru prevenirea şi combaterea sustragerii de energie electrică.
În urma verificărilor efectuate la locuinţele unor persoane bănuite că sustrag energie electrică folosind diferite instalaţii clandestine, au fost constatate 10 infracţiuni. 5 persoane sunt cercetate pentru furt de energie electrică şi 5 pentru executare sau folosire de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare. De asemenea, au fost aplicate 16 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.485 de lei, dintre care 3 la Legea 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică şi 13 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro