Published On: joi, iul. 27th, 2017

FRF VA VINDE DREPTURILE TV PENTRU ECHIPELE DE LIGA A II-A

nichiduta.ro

Dintre cei 18 reprezentanţi ai cluburilor din noul sezon al ligii secunde prezenţi la şedinţă, doar 17 au votat ca FRF să fie mandatată să negocieze comercializarea drepturilor TV pentru sezonul 2017-2018. Conducătorul UTA-ei a votat împotrivă, echipa arădeană fiind singura nemulţumită faţă de suma despre care se discută că ar putea fi acordată de DigiSport pentru a transmite noua ediţie de campionat a eşalonului secund.
Din informaţiile dobândite de site-ul Liga2.ro, suma despre care FRF şi DigiSport discută în acest moment se învârte în jurul a 400.000 de euro. Televiziunea a propus o creştere procentuală de 15 la sută faţă de suma oferită sezonul trecut şi cere stabilitate în noua ediţie, pornind de la stoparea retragerilor cluburilor din campionat, până la dispariţia oricărei opuneri din partea vreunei echipe în privinţa nemulţumirii programului la care vrea televiziunea să transmită.
Foresta nu a avut reprezentant, iar Metalul Reşiţa nu avea drept de participare la şedinţă, pentru că nu s-a întrunit Comitetul Executiv al FRF pentru a valida completarea locului vacant lăsat de FC Braşov, mai informează liga2.ro.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro