FRF TAIE DIN SALARIILE ANGAJAŢILOR

Mihai ROŞOIU

Având în vedere situaţia actuală din fotbalul românesc, situaţie cauzată de evoluţia pandemiei COVID-19, în spiritul solidarităţii întregii familii a fotbalului românesc, Federaţia Română de Fotbal a hotărât ca începând cu luna aprilie, toate salariile angajaţilor FRF, inclusiv din zona tehnică, să fie diminuate cu 20%.
Federaţia Română de Fotbal consideră că e important ca în aceste momente să ofere o dovadă de unitate, solidaritate şi înţelegere.
„Traversăm o perioadă foarte grea. Nimeni nu ştie în acest moment când vom reveni la normal, însă, ceea ce ştiu este că împreună trebuie să ne luptăm pentru viitorul nostru. După consultările pe care le-am avut cu echipa de management a Federaţiei Române de Fotbal, am luat decizia să reducem pentru toţi angajaţii FRF salariile cu 20°%. Această modificare va afecta veniturile fiecăruia, dar sunt momente dificile în care trebuie să rămânem solidari pentru că avem această datorie faţă de noi înşine şi colegii noştri, faţă de membrii afiliaţi şi parteneri, faţă de suporteri şi, în primul rând, faţă de viitorul fotbalului românesc”, a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.
Federaţia Română de Fotbal este în contact permanent cu autorităţile naţionale, precum şi cu forurile fotbalistice internaţionale, şi e pregătită să ia în continuare cele mai potrivite decizii în beneficiul fotbalului românesc. Obiectivele rămân aceleaşi: siguranţa şi sănătatea tuturor celor implicaţi în fenomenul fotbalistic, sustenabilitatea financiară a cluburilor şi producerea celui mai mic nivel de nedreptate pentru jucători şi cluburile de fotbal.
FRF va fi pregătită la reluarea competiţiilor să continue dezvoltarea fotbalului românesc, împreună cu membrii afiliaţi şi cu partenerii săi!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Culoarea bleu-jandarm, 170 de ani de activitate în slujba Patriei şi a Cetăţeanului!

Îi vedeţi zilnic la datorie, aţi auzit şi auziţi zgomotul candenţat al paşilor patrulelor pe caldarâmul străzilor noaptea, i-aţi chemat şi îi che-miţi ori de câte ori vă este tulburată ordinea şi liniştea, v-au sărit în ajutor atunci când v-au lovit urgiile naturii – inundaţii, alunecări de teren şi înzăpeziri. […]