FRB FELICITĂ ECHIPELE DIN LIGILE NAŢIONALE DE BASCHET

Mihai ROŞOIU

Meciul decisiv al finalei LNBM, dintre echipele U-Banca Transilvania Cluj-Napoca şi CSM CSU Oradea, a pus punct, duminică seara, sezonului competiţional intern din Liga Naţională de Baschet, ediţia 2020-2021.
Pe această cale, Federaţia Română de Baschet salută noua campioană LNBM, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, dar şi pe merituoasa învinsă din finală, CSM CSU Oradea. De asemenea, şi pe ocupanta locului 3, FC Argeş Piteşti, dar şi pe câştigătoarea, în premieră, a Cupei României, CSO Voluntari, echipă care a avut un parcurs deosebit şi în play-off-ul LNBM.
în egală măsura, trebuiesc apreciate eforturile făcute de TOATE echipele participante în această ediţie de campionat, una desfăşurată în condiţii extrem de dificile şi cu eforturi, financiare şi sportive, extraordinare. Mai mult, în pofida tuturor problemelor întâmpinate, TOATE participantele au terminat „în picioare” acest sezon, depăşind multe obstacole apărute din cauza pandemiei Covid-19 şi nu numai, fapt pentru care merită toate mulţumirile şi aprecierile din partea FRB.

Totodată, mai trebuie menţionată şi salutată şi performanţa extraordinară din plan european a echipei CSM CSU Oradea, care a obţinut locul 3 şi a cucerit astfel medaliile de bronz din actuala ediţie a FIBA Europe Cup.
în plus, FRB transmite felicitări şi adresează mulţumiri TUTUROR echipelor din Liga Naţională de Baschet Feminin pentru eforturile depuse pe parcursul sezonului intern recent încheiat, cu aprecieri deosebite la adresa campioanei LNBF, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, atât pentru cele două trofee interne cucerite din nou, cât şi pentru parcursul remarcabil din EuroCup Women 2021.
Aşadar, în acest final de sezon al Ligii Naţionale de Baschet, FRB mulţumeste tuturor celor care au fost implicaţi, de la JUCĂTORI şi ANTRENORI, până la conducători de club, manageri, membri ai staff-urilor, oficiali şi, nu în ultimul rând arbitri, mai ales pentru eforturile depuse în bulele epidemiologice şi în afara acestora, dar şi spectatorilor, care au revenit după 1 iunie în tribune şi au dat astfel viaţă şi un plus de culoare spectacolului baschetbalistic intern.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lumea, condusă de bolnavi (25)

Pierre Accoceşi dr. Pierre Rentchnick_Pe de altă parte, chiar dacă cercetătorii anglo-saxoni, în domeniul medical, sunt de acord că melanodermia se poate declanşa şi din cauza bacilului Koch, există totuşi situaţia când insuficienţa renală poate fi cauzată, într-un caz din două, de o retracţie funcţională a glandelor renale.Până în anul […]