Published On: mie, mart. 14th, 2018

FRAŢII MARIN AU SUBORDONAT EUROPA! Toţi cei trei sportivi legitimaţi la Marin Marius Mihai Martial Arts Târgovişte s-au întors cu medalii la de Campionatul European de Wu Shu Kung Fu Shaolin

nichiduta.ro

Ungaria a fost gazda ultimei ediţii a Campionatului European de Wu Shu Kung Fu Shaolin, o competiţie de cel mai înalt nivel, care s-a desfăţurat în perioada 8-12 martie.
Competiţia la care a participat toată crema acestei ramuri a artelor marţiale a scos în evidenţă, încă o dată, valoarea sportivilor legitimaţi la clubul Marin Marius Mihai Martial Arts Târgovişte, rezultatele de senzaţie înregistrate de aceştia fiind apreciate de întreaga asistenţă, dar şi de conducerea federaţiilor de specialitate.
După o perioadă mai lungă de repaus provocată de o accidentare, George Mihai Marin a avut o revenire absolut spectaculoasă, reuşind să cucerească medalia de aur în competiţia seniorilor. A fost una dintre marile performanţe ale delegaţiei dâmboviţene, mai ales că sportivul abia a ajuns la vârsta majoratului şi a izbutit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la categoria -70 de kilograme.
Seria rezultatelor de excepţie la Europene a continuat. Gabriel Alexandru Marin a devenit la rân-du-i campionul Europei, dar în concursul seniorilor. Karateka pregătit de tatăl şi mentorul său, Marius Mihai Marin, a luat aurul categoriei – 60 de kilograme, îmbogăţind zestrea clubului dâmboviţean.
Cea de-a treia medalie, de bronz, a fost câştigată de către Ovidiu David Marin, acesta fiind rezultatul care a transformat delegaţia târgovişteană într-una dintre cele mai respectate de la acest campionat european.
„A fost o competiţie dură pentru că am înfruntat adversari bine pregătiţi. Nu mai vorbim de arbitraje, care au fost, pe alocuri, părtinitoare. Sportivii din Ungaria şi Rusia au avut parte de multe decizii favorabile, dar aşa se întâmplă mai mereu în concursurile importante. Îmi felicit băieţii pentru reuşite. Nu e puţin lucru să mergi cu trei sportivi şi să te întorci cu trei medalii, dintre care două de aur, de la o întrecere continentală”, a spus omul care a dat naştere clubului Marin Marius Mihai Martial Arts Târgovişte.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro