FR BASCHET SE PREGĂTEŞTE PENTRU ALEGERI

Mihai ROŞOIU
0 0

Federaţia Română de Baschet publică lista preliminară a structurilor afiliate care au drept de vot la Adunarea Generală ordinară din 24 iunie 2021.
Lista cuprinde structurile afiliate definitiv la FRB şi înregistrate în Registrul Federaţiilor ţinut de Tribunalul Bucureşti în 2017.
Vă reamintim, conform Statutului FR Baschet, Art. 12.3, au drept de vot în cadrul Adunării Generale numai acei membri afiliaţi care, la data desfăşurării Adunării Generale, îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii:

  • sunt membri afiliaţi definitiv
  • au achitat la zi cotizaţia anuală stabilită de către FRB, precum şi taxele datorate către FRB, aferente perioadei 01 ianuarie – 31 decembrie din anul anterior anului în care urmează să se desfăşoare Adunarea Generală
  • sunt înscrişi şi participă la competiţiile organizate de FRB, cel puţin in sezonul competiţional curent.
    Totodată, conform deciziei Consiliului Director din data de 03 iunie 2021, structurile afiliate pot achita datoriile restante către FR Baschet până cel mai târziu cu 48 de ore înainte de data desfăşurării Adunării Generale ordinare din 24 iunie 2021. în aceste condiţii, lista finală a structurilor afiliate care au drept de vot la Adunarea Generală ordinară din 24 iunie 2021 va fi publicată pe data de 22 iunie 2021.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ZIUA EUROPEANĂ DE PREVENIRE A FURTURILOR DIN LOCUINŢĂ

Poliţia Română, în parteneriat cu EUCPN (Reţeaua Europeană de Prevenire a Criminalităţii), EUROPOL şi alte 15 state din Europa, lansează, astăzi, 16 iunie, a treia ediţie a Zilei europene de prevenire a furturilor din locuinţă. Autorităţile de aplicare a legii reunite în cadrul EUCPN (European Crime Prevention Network) şi EUROPOL […]