FOTBAL JUDEŢEAN START „CU DREPTUL” ÎN CAMPIONATUL JUDEŢEAN DE FOTBAL

S.A.

SPORTConform graficului stabilit de COMITETUL EXECUTIV al A.J.F. DÂMBOVIŢA, au fost reluate campionatul şi CUPA ROMÂNIEI, la datele stabilite iniţial.
Liga a 4-a a început cu 16 echipe, deoarece PETROLUL VALEA MARE s-a retras din competiţie.
lată, după numai două etape, şi VOINŢA PIETROŞIŢA a anunţat în scris, prin delegatul NICO-LAE NEGUŢESCU, că nu mai doreşte să continue activitatea în Liga a 4-a, începând cu etapa a 21-a, din 29.03.2014, urmând să continue să activeze cu echipa de Liga a Vl-a (PROMOŢIE).
Nu este o noutate, o surpriză, şi la nivelurile mai înalte au loc retrageri de echipe din competiţiile naţionale.
După numai două runde, putem aprecia că s-a pornit bine, nu au fost probleme deosebite, deşi s-au înregistrat rezultate şi scoruri mai puţin previzibile. S-au câştigat multe jocuri în deplasare, de ai impresia că ne aflăm într-un campionat italian.
Deocamdată, este o bilă albă pentru noua conducere a C.J.A. DÂMBOVIŢA.
S-au consumat şi două runde din ONOARE, unde nu s-au petrecut fapte nesportive, s-au înregistrat scoruri mari şi victorii nesperate. Au rămas în „cursă” toate cele 48 de echipe. Conform regulamentului, retrogradează echipa de pe locul 16 din fiecare serie, iar cea de pe primul loc promovează în Liga a 4-a. însă în ONOARE (Liga a 5-a) au drept de participare GAZ METAN FINTA, VOINŢA PIETROŞIŢA,
PETROLUL VALEA MARE. în acest
sens, probabil, vor trebui să mai retrogradeze şi echipele de pe locul 15 din fiecare serie, pentru a face loc celor trei echipe retrase din Liga a 4-a.
în Liga a 6-a (PROMOŢIE) au fost iniţial 36 de echipe, însă pe parcurs s-au „pierdut” câteva. Returul se pare că va continua fără VOINŢA 2 PERŞINARI, VOINŢA CUZA VODĂ, VICTORIA PODU RIZII, DENTAS BÂLDANA, ZIMBRUL VLĂDENI. Aceste echipe nu s-au mai înscris pentru partea a doua a ediţiei 2013-2014.
în toate cazurile în care echipele s-au retras după începerea returului, rezultatele acestor echipe se vor omologa, cu 3-0, în favoarea adversarilor.
Competiţia va continua cu formaţiile actuale, deoarece acum se va promova şi retrograda. Evident, pe timp ce trece, competiţia se va accelera, jocurile devin mai tensionate, mai importante, dar să sperăm că nu vor apărea şi problemele, incidentele.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MIHAI TĂTĂRANU E VICEPREŞEDINTE LA CHINDIA Antrenorul echipei de fotbal feminin CSŞ Târgovişte l-a înlocuit pe fostul său coleg de club, Ciprian Prisăcaru, actualmente viceprimar al oraşului

Staff-ul administrativ al Chindiei este complet de-acum. Zilele trecute, reprezentanţii asociaţilor au ales un nou vicepreşedinte după ce Ciprian Prisăcaru a lăsat postul vacant. Deşi se vehiculau mai multe nume sonore din fenomenul fotbalistic local, noul oficial al Chindiei este Mihai Tătăranu. Actualmente antrenor al echipei de fotbal feminin, CSŞ […]