FOTBAL JUDEŢEAN LIGA A 4-A A LUAT STRATUL CU MULTE SURPRIZE

S.A.

sportSâmbătă, 16 august 2014, au început meciurile noului campionat judeţean de fotbal ediţia 2014-2015.
Conform sistemului competiţional aprobat de COMITETUL EXECUTIV al A.J.F. DÂMBOVIŢA, Liga a 4-a este alcătuită din 18 echipe.
La finalul campionatului, echipa de pe locul întâi participă la jocul de baraj pentru promovare în Liga a 3-a, iar cele clasate pe locurile 17 şi 18 vor retrograda dacă echipa participantă la barajul de promovare nu câştigă meciul, va retrograda şi echipa de pe locul 16. Au luat stratul 4 echipe noi, adică 3 promovate din Liga a 5-a şi una care şi-a „găsit” loc în Liga a 4-a. Ca întotdeauna prima etapă este aşteptată cu nerăbdare, mai ales pentru „debutante”. Se parte că impactul cu prima scenă fotbalistică judeţeană nu a fost de bun augur pentru toate cele 4 echipe.
LIBERATATEA URZICEANCA a
întâlnit, acasă, o echipă titrată, cu nume sonor şi palmares frumos, PETROLUL TÂRGOVIŞTE. Până la urmă diferenţa de valoare şi-a spus cuvântul şi elevii lui GOGU BUCURICĂ au câştigat partida cu 2-1. Aceeaşi soartă a avut-o şi cealaltă debutantă pe bune, PROGRESUL MĂTĂSARU. Deşi nu părea un adversar incomod, gazdele, în final, au cedat în faţa celor din DRAGOMIREŞTI, STELU, câştigând cu 3-2.
Celelalte două „norocoase”, SĂGEATA CĂTUNU, venită în Liga a 4-a pe filiera COMERŢUL VIIŞOARA, a
reuşit un punct mare în faţa celor din CREVEDIA (1-1) este dacă doriţi o primă surpriză a etapei. Chiar dacă a jucat acasă, pe un teren cu multe semne de întrebare. În fine, C.S. PETREŞTI, sosiţi în Liga a 4-a tot pe un „traseu” cesionar, nu a fost considerată nou promovată şi nu a evoluat pe teren propriu. Deplasarea de la BREZOAELE a fost cu ghinion, deoarece a încasat un 4-0 fără replică. Rar mi-a fost dat să văd că o echipă din min. 65, să aibă un avantaj substanţial şi de la 0-0, în loc să-l câştige, cu un jucător în plus, pierde la scor.
Şi-au dat seama că în Liga a 4-a se joacă altceva şi dacă nu au echipă, e greu să rezişti în Liga a 4-a până la final.
De altfel, pierzând un meci nu este nenorocire, dar atmosfera din jurul echipei lasă de dorit, în special ameninţările…
Printre surprizele etapei, desigur, se numără victoria AVÂNTULUI PROD-
ULEŞTI, la ATLETIC FIENI, cu scorul de
1-0 oaspeţii mai ratând şi un 11 metri.
Cele două victorii ale gazdelor sunt logice, poate totuşi scorul cam mare
la MOROENI (6-0).
Dacă „BRADUL” o va ţine tot aşa, e greu de crezut că va fi detronat de primul loc.
Un meci aşteptat cu mult interes a fost şi cel de la MORENI, unde FLACĂRA trebuia să primească vizita celor de la F.C. ANINOASA. Din motive pe care nu le cunoaştem, cei din ANI-NOASA nu s-au deplasat cu echipă de seniori (juniorii au jucat), deci meciul nu sa disputat.
Aşadar a fost prima etapă, evident cu surprizele ei, însă comentariile vor continua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TRICĂ a semnat cu CSM Brăileanca este componentă a lotului naţional de volei şi a evoluat pentru Medicina Tg. Mureş în sezonul trecut

Componentă de bază în naţionala României, Alexandra Trică a ales ca în acest sezon să evolueze pentru echipa noastră, o formaţie cu pretenţii la titlul de campioană. Acesta este anunţul apărut zilele trecute pe pagina oficială de facebook a echipei de volei a Clubului Sortiv Municipal Târgovişte. În trecut ea […]