FOTBAL JUDEŢEAN CEL MAI DISPUTAT CAMPIONAT DE FOTBAL ÎN LIGA A 5-A NORD (-I-)

S.A.
0 0

sportA fost un campionat extrem de disputat în două dintre cele 3 serii ale categoriei ONOARE (LIGA A 5-A) deorece câştigătoarea s-a decis în ultima etapă.
COMERŢUL VIIŞOARA
Fostă în Liga a 4-a până nu de mult, COMERŢUL VIIŞOARA revine din nou pe prima scenă fotbalistică judeţeană, după o luptă „la baionetă” cu
vecinii din UNGURENI.
„COMERŢUL” câştigă pe ultimii metri dreptul de a evolua în Liga a 4-a, „ajutaţi” şi de o singură contestaţie, câştigată la „masa verde”. Până la urmă, „COMERŢUL” a câştigat pe drept. Acum sperăm că va rămâne cât mai mulţi ani în Liga a 4-a. Conducătorii de la VIIŞOARA trebuie să refacă, cabinele, lumina şi apa pentru a putea omologa stadionul pentru Liga a 4-a.
UNIREA UNGURENI
Revelaţia ultimului campionat o
constituie UNIREA UNGURENI, urcând
câte o treaptă valorică în fiecare an com-petiţional. Şi în acest an şi-a propus să ajungă în Liga a 4-a, dar experienţa lui IRINEL CÂRSTEA şi-a spus cuvântul în final, pierzând promovarea la un punct diferenţă, chiar dacă a beneficiat şi de 9 puncte de la „masa verde”. Are meritul că nu a cedat până la ultimul fluier, sperând în şansa sa. Poate în noul campionat va avea şansă mai mare şi va promova.
VIITORUL CARAGIALE
A avut o evoluţie foarte bună, clasându-se pe podium. A fost „arbitrul”
promovării COMERŢULUI VIIŞOARA.
Dispune de un lot valoros, poziţia a treia din clasament este justificată.
LUCEAFĂRUL DĂRMĂNEŞTI
La start, dorea să revină în Liga a 4-a, numai că pe „traseu”, „LUCEAFĂRUL” s-a cam stins, pierzând plutonul fruntaş, rămânând totuşi pe un loc onorabil (4). Probabil se vor pregăti pentru ediţia viitoare doearece condiţii şi susţinere au.
VOINŢA TĂTĂRANI
Din totdeauna „VOINŢA” a fost în top, având evoluţii constant bune. Are bază sportivă în construcţie, în curând domnul primar TITEL PĂTRU va inaugura noul stadion de la TĂTĂRANI. Va trebuie să facă schimbul de generaţii, fiind necesar. Se poate lăuda cu cel mai productiv atac, cu 100 de goluri marcate, peste 3 de meci.
VIITORUL RĂZVAD „Trupa” din RĂZVAD a reuşit să ocupe un loc (6) în prima parte a clasamentului, ceea ce îi conferă o notă bună. Se poate lăuda cu o bază sportivă foarte frumoasă, dar aşteaptă mai mulţi sponsori la echipă, cu ajutor efectiv, nu numai cu prezenţa fizică. „VIITORUL” are o echipă tânără, de viitor.
VICTORIA COMIŞANI
Fostă în Liga a 4-a, „VICTORIA”
încă nu este pregătită să „atace” prima categorie valorică, nu doreşte revenirea, dat fiind problemele financiare. Totuşi, după valoarea lotului, după condiţii şi posibilităţi, ar putea urca câteva locuri în clasament.
OLIMPIA RUNCU La RUNCU fotbalul are mare tradiţie, fiind ani buni în Liga a 4-a (pe
vremea lui MANDEL). Acum „OLIMPIA” rezistă datorită preşedintelui TITEL SOLOMON, omul care face de toate. Poziţia a 8-a din clasamentul actual este bună dacă ţinem cont de posibilităţile echipei. Poate într-un timp apropiat va veni rândul ca primăria să refacă terenul şi cabinele, tribunele şi băncile de rezervă, poate în „an electoral”.
VOINŢA ADÂNCA
A pornit tare din start, dar uşor, uşor a intrat în pluton. „VOINŢA” are ceva echipă, fapt ce i-a permis să nu mai fie „codaşă”, dar trebuie şi pregătită, nu doar duminica la meciuri. Poziţia a 9-a a scăpat-o de griji.
VIITORUL OCNIŢA
In această ediţie, „VIITORUL” a avut o evoluţie constant bună, dacă ţinem cont că toate meciurile le-a disputat numai în deplasare, baza sportivă de la OCNIŢA se află încă în construcţie de câţiva ani. Credem că a sosit timpul să se finalizeze lucrările rămase sau şi aici se aşteaptă „votarea”?!
VOINŢA BUCIUMENI
După ce au reuşit să facă cabinele, să amenajeze terenul, acum SANDU DRAGOMIR se va ocupa şi de echipă. Va trebui să aducă mai mulţi jucători tineri, deşi e greu că nu sunt. Nu a fost un an prea bun pentru cei din BUCIUMENI, dar se speră ca viitorul să le fie mai favorabil. Poziţia normală în
clasament a VOINŢEI BUCIUMENI este
de la locul 6 în sus.
A.S. ULMI
în prima parte a competiţiei, A.S. ULMI a avut o evoluţie mai mult decât modestă, fiind etape întregi „lanterna roşie”. Din retur însă s-au mobilizat şi au reuşit în final un loc călduţ, lipsit de grijile retrogradării, evident, nu fără emoţii.
UNIREA LUCIENI
In ciuda unor greutăţi financiare, „UNIREA” a reuşit să rămână în competiţie şi datorită lui FANE, omul care face de toate la echipă. Fără ajutorul şi munca lui la fiecare meci, „UNIREA” s-ar fi retras. LUCIENI evoluează tot în
ONOARE.
FLACĂRA ŞUŢA SEACĂ Greu şi la ŞUŢA SEACĂ, că nu sunt bani, jucătorii pun mână de la mână să poată rămâne în competiţie, ceea ce este lăudabil. Are meritul că vor juca în ONOARE şi în campionatul următor.
POMICOLA RACIU
Mai sunt pe lângă echipă câţiva „veterani” care încă mai ţin steagul sus. Fără un „CÂINE” şi prietenii lui, la „POMICOLA” s-ar fi pus ghetele-n cui. Au făcut ce trebuie să scape de retrogradare şi au reuşit. Ce va fi la vară vom vedea.
VICTORIA VĂCĂREŞTI
In ultimii ani se tot „chinuie” prin subsolul clasamentului să nu „pice”. Iată că în acest an, domnul STAN nu a mai putut evita retrogradarea. Nu-i nimic, se va organiza mai bine, va alcătui o echipă tânără şi valoroasă şi va ataca promovarea. Are moştenire o bază sportivă rămasă de la comunişti, care obligă la o echipă de fotbal ca pe vremuri. De ce atunci se putea, iar acum nu se mai poate, sau nu se mai vrea… (VA URMA).

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Campionatul Mondial de Fotbal - Brazilia 2014 Spania: victorie din orgoliu

Ultimele meciuri au clarificat cine va juca sau nu va mai juca în optimi. Ultimul meci pe care l-a susţinut Spania împotriva Australiei, deşi terminat cu victorie în favoarea ibericilor, 3-0, a scos în evidenţă apatia celor veniţi de pe Bătrânul Continent. Ştiindu-se deja eliminaţi, spaniolii n-au avut niciun chef […]