FOTBAL FĂRĂ SPECTATORI

Mihai ROŞOIU

În conformitate cu dispoziţiile art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de urgenţă compus din Răzvan Burleanu – Preşedinte FRF, Gino Iorgulescu – Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian Goga – Vicepreşedinte FRF, având în vedere punctul 2 al Hotărârii nr. 6 a Grupului de suport tehnico-ştiinţific privind gestionarea bolilor în alt contagioase pe teritoriul României:

  • Dispune ca jocurile din cadrul competiţiilor organizate de FRF programate până la data de 31.03.2020 inclusiv să se desfăşoare fără spectatori în conformitate cu prevederile art. 59 alin. 2 din ROAF: În cazul în care jocul se desfăşoară fără spectatori („cu porţile închise”), au acces în stadion persoanele prevăzute la alin. 1, lit. a)-j), la care se adaugă:
    a. Maximum 30 de oficiali, jucători, sponsori din cadrul fiecărui club, pebază de

tabel nominal semnat de delegatul clubului;
b. Personalul angajat al clubului, strict necesar pentru funcţionarea instalaţiilor stadionului şi organizarea jocului, pe bază de tabel nominal şi legitimaţie de serviciu;
c. Forţe de ordine; numărul de persoane din dispozitivul de siguranţă va fi consemnat în planul de acţiune;
d. Ziarişti, câte unul de la fiecare organ de presă, pe bază de tabel nominal întocmit de clubul organizator;
e. Cel mult 5 persoane, reprezentând autorităţile publice locale;
f. Reprezentanţii FRF/LPF/AJF/AMFB, pe baza legitimaţiei de serviciu sau a delegaţiei emisă de forul competent.
g. Delegatul de joc va supraveghea respectarea prevederilor de mai sus.

  • Prin excepţie de la prevederile de mai sus, în situaţia obţinerii avizului prealabil al Direcţiei de Sănătate Publică competente la nivel local, jocurile vor putea fi organizate cu spectatori cu respectarea următoarelor condiţii: (I) numărul de participanţi să fie mai mic de 1.000 şi (II) să fie efectuată o analiză a riscului cu privire la organizarea jocului respectiv cu spectatori elaborată la nivelul Institutului Naţional de Sănătate Publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNŢ

ANUNŢ Primăria comunei Dărmăneşti cu sediul în localitatea Dărmăneşti, strada Mihai Viteazul, nr. 530, judeţul Dâmboviţa, CUI 4402540, organizează licitaţie publică cu oferte în plic sigilat în vederea închirierii pajiştilor comunale (islazuri) situate în satul Mărginenii de Sus, în suprafaţă de 99 ha, ce aparţin domeniului privat al UAT, conform […]