Published On: lun, iun. 16th, 2014

Fostul mijlocaş al Chindiei s-a întors acasă! BĂLUŢĂ A REVENIT LA CRAIOVA

nichiduta.ro

balutaAşa cum s-a anunţat în conferinţa de presă de prezentare a lui Ionel Gane, clubul CS U Craiova continuă campania de repatriere a tinerelor talente crescute în Oltenia. Astfel, siteul oficial al campioanei seriei a II-a a Ligii 2 anunţă un nou transfer pe filiera Viitorul, după ce în iarnă a fost adus de acolo lonuţ Şerban.
În cursul zilei de azi, mijlocaşul Alexandru Băluţă (20 de ani) a semnat un contract cu CS U Craiova. Produs al Şcolii de Fotbal „Gică Popescu”, Băluţă a evoluat în sezonul trecut în 24 de partide în liga întâi, reuşind să marcheze 3 goluri. Noul jucător al Craiovei are 6 selecţii în naţionala U17 a României, pentru care a marcat de 3 ori, şi o selecţie în naţionala de tineret a ţării.
Din informaţiile publicate pe site-ul Liga2.ro, jucătorul a semnat un contract pe 3 ani cu prelungire pe încă doi, iar suma transferului a fost de 200.000 de euro. Totodată, Viitorul va primi 25% la următorul transfer al internaţionalului de juniori.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro